Περήφανος πατέρας ο Δήμος Βερύκιος – Αποφοίτησε με άριστα η κόρη του από το Πανεπιστήμιο – Τα τρυφερά λόγια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δήμος Βερύκιος, ως περήφανος πατέρας, μίλησε για την αποφοίτηση της αριστεύσασας κόρης τους από το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ο δημοσιογράφος είναι παντρεμένος εδώ και 22 χρόνια με την επίσης δημοσιογράφο, Πίκια Στεφανάκου, και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, τη Σοφία, η οποία είναι σήμερα 21 ετών.

“48 μαθήματα έδωσε για να μπορεί να πάρει πτυχίο και να είναι πρώτη”

«Ήταν μία συγκινητική στιγμή που μας γέμισε υπερηφάνεια. Η Σοφία αναδείχθηκε πρώτη στην σχολή Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. 48 μαθήματα έδωσε για να μπορεί να πάρει πτυχίο και να είναι πρώτη» είπε ο Δήμος Βερύκιος στο Happy Day.

«Είχε εμπόδια. Εμπλέκομαι σε πολλά στον δημόσιο βίο. Είναι αυτό που λέμε ‘’αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και συνεχάρη τη σύζυγό του και μητέρα της Σοφίας που στέκεται «βράχος» δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια.

«Είμαστε δεκαέξι χρόνια παντρεμένοι. Το μυστικό για μια σχέση που θα αντέξει στο χρόνο είναι να μην μπαίνει ο ένας στα πόδια του άλλου. Αυτή τη στιγμή ο κοινός μας στόχος είναι οι σπουδές της Σοφίας», είχε αναφέρει ο δημοσιογράφος σε συνέντευξή του στο «People» το 2016.

Και στη συνέχεια, είχε προσθέσει για την κόρη του: «Η Σοφία μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον όπου έβλεπε, άκουγε, έπαιρνε πληροφορίες, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να έχει πολιτική σκέψη ώριμου ανθρώπου. Διαθέτει απίστευτο δυναμισμό. Δεν νομίζω να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία.».