Στο νοσοκομείο εκτάκτως με φρικτούς πόνους η Βρισηίδα Ανδριώτου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια περιπέτεια με την υγεία της πέρασε η Βρισηίδα Ανδριώτου τα ξημερώματα της Δευτέρας. Το μοντέλο είχε φρικτούς πόνους στο στομάχι με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Η ίδια αρχικά έκανε μία ανάρτηση, στην οποία φαίνεται να της έχουν βάλει ορό στο χέρι και έγραψε: «Η καλή μέρα από τα χαράματα φαίνεται». Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη.

Στη συνέχεια, επανήλθε με νέο ποστ και εξήγησε την περιπέτεια με την υγεία της που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις με πιθανή αιτία την τροφική δηλητηρίαση.

«Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας και το ενδιαφέρον σας. Είχα φρικτούς πόνους στο στομάχι από τις 5 το πρωί. Κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και όλα είναι καλά. Πιθανή αιτία: τροφική δηλητηρίαση. Να προσέχετε την υγεία σας και τι τρώτε από έξω», έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο instagram.

Οι αναρτήσεις της

 

Υπενθυμίζεται ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο ξανά τον Δεκέμβριο.

Η ίδια έχοντας λάβει πολλά μηνύματα από τους followers της εξήγησε τότε ποιο ήταν το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα περαστικά σας. Για όσους με ρωτάτε τι έπαθα. Σε μια εξέταση που είχα κάνει για την καρδιά μου, που έχω φύσημα, είδαν ότι είχα αρρυθμίες. Οπότε πήγαμε να κάνουμε άλλη μια εξέταση να δούμε τι είναι αυτό, γιατί είχα αρρυθμίες. Εν τέλει οι εξετάσεις βγήκαν καθαρές, είναι όλα τέλεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.