Ένας άλλος ο Νότης Σφακιανάκης: Εξαφανισμένος και μόνος, μετά τον χωρισμό και το μοίρασμα της περιουσίας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Νότης Σφακιανάκης φαίνεται πως θα επιστρέψει στη δισκογραφία, αλλά και θα ξεκινήσει πάλι τις εμφανίσεις του μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το nassosblog ο γνωστός ερμηνευτής σκοπεύει να επιστρέψει, ξεκινώντας εμφανίσεις σ’ ένα μικρότερο νυχτερινό κέντρο. Η επιστροφή του αυτή επιφυλάσσει και μεγάλες αλλαγές, όσον αφορά την εικόνα του, καθώς φαίνεται να έχει αποφασίσει να μην συνδυάσει την επιστροφή του με δηλώσεις και συνεντεύξεις αλλά μόνο σε ότι αφορά την καλλιτεχνική του δραστηριότητα.

Νότης Σφακιανάκης: Τα δημοσιεύματα που μιλούν για το «τέλος» στο γάμο του

Από την άλλη πλευρά όσον αφορά την προσωπική του ζωή, φαίνεται πως μπήκε οριστικό τέλος στο γάμο του Νότη Σφακιανάκη με τη γυναίκα του Κίλι, σύμφωνα με το περιοδικό ciao. Το ζευγάρι φαίνεται να ζει χωριστά από το καλοκαίρι, ενώ σύμφωνα με  δημοσίευμα «άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά το ζευγάρι ανέφεραν ότι τρεις είναι οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν την Κίλι στην απόφαση να ζητήσει διαζύγιο».

Σύμφωνα με εκείνη, ο σύζυγός της έχει κλειστεί στον εαυτό του, ενώ η κρίση φαίνεται πως εντάθηκε  λόγω και των ταξιδιών που πραγματοποίησε ο Σφακιανάκης στην Κω. Επιπλέον οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του καλλιτέχνη και το επιβαρυμένο πρόγραμμα του, δεν άφηναν περιθώρια για την προσωπική ζωή του ζευγαριού.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα φαίνεται πως υπάρχουν διαφωνίες ως προς το μοίρασμα της περιουσίας. Τα τελευταία χρόνια η αξία της περιουσίας του καλλιτέχνη ανέρχεται στα 930.000 ευρώ! Δημοσίευμα του περιοδικού YES, αναφέρει πως ήδη υπάρχουν… διαφωνίες μετά το διαζύγιο.