Δυσάρεστα νέα για την Αθηνά Οικονομάκου – Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δύσκολα περνά αυτές τις μέρες η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός τραυματίστηκε σε ένα γονάτισμα που έκανε την ώρα της θεατρικής της παράστασης και έπαθε ρήξη μηνίσκου.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με ανάρτησή της στα social media, στα οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή. Μέσα από ένα νέο βίντεο, ανέφερε ότι είναι φανερά απογοητευμένη, καθώς έχει καθημερινά πολλές υποχρεώσεις, που θα πάνε πίσω.

«Αχ παιδιά μου είμαστε τόσοι πολλοί με τέτοιου είδους προβλήματα τελικά. Δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον. Εγώ δεν ξέρω πώς το έπαθα. Στην παράσταση, στην προτελευταία παράσταση το έπαθα σε ένα γονάτισμα, αλλά γενικά είχα θέμα με μηνίσκο και επιγονατίδες…και μπλόκαρε το γόνατό μου, νόμιζα ότι ήταν η επιγονατίδα.

Τελικά έκανα μαγνητική και ήταν ρήξη. Έχει σπάσει ο έσω μηνίσκος. Οι γιατροί λένε επέμβαση, οι φυσικοθεραπευτές και οι χειροπράκτες μου λένε όχι…αυτά. Χαχαχ και εις άλλα με υγεία, μακάρι να είναι αυτά τα προβλήματά μας, όμως αυτά είναι περαστικά τουλάχιστον», είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η ανάρτησή της

Επίσης, σε άλλη της ανάρτηση δημοσίευσε μια φωτογραφία δείχνοντας το χτυπημένο πόδι της, στο οποίο είχε βάλει πάγο για να μπορέσει να μειώσει το πρήξιμο στο γόνατο και να την ανακουφίσει.

«Ρήξη μηνίσκου… Εσείς τι νέας», ήταν τα λόγια που συνόδευσε τη φωτογραφία της, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.