Ανερχόμενο αστέρι: Η Μαρία Σακελλάρη είναι η νικήτρια του The Voice και όλοι μιλούν για την εκπληκτική ομοιότητά της με την Λίτσα Διαμάντη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το βράδυ του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του The Voice, με νικήτρια την Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Σε μία λαμπερή βραδιά που τα είχε όλα, με πολύ κέφι, μοναδικές ερμηνείες από τους διαγωνιζόμενους, χιούμορ, αγωνία αλλά και συγκίνηση οι φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό διεκδικώντας τη νίκη.

The Voice: Νικήτρια του τελικού η Μαρία Σακελλάρη

Ο τελικός είχε τρεις φάσεις, καθώς από τους 7 αρχικά φιναλίστ, στη συνέχεια έμειναν 4 και τελικά 2 διεκδίκησαν τον τίτλο.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι από τις ομάδες του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου, του Πάνου Μουζουράκη και του Κωνσταντίνου Αργυρού ανέβηκαν στη σκηνή και εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους.

Την πρώτη πρόκριση πήραν από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού ο Μωυσής Παπαμωυσέως και η Dodona, από την ομάδα του Σάκη Ρουβά ο Λάμπρος Τσιαπούτας και από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη η Μαρία Σακελλάρη, ενώ η Έλενα Παπαρίζου αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του τελικού.

Οι δύο τελικές φιναλίστ ήταν η Dodona και η Μαρία Σακελλάρη με τις εμφανίσεις τους να είναι καθοριστικές για την τελική απόφαση του κοινού που έκρινε την μεγάλη νικήτρια.

Η Φαίη Σκορδά τελικά ανακοίνωσε ότι μεγάλη νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού είναι η Μαρία Σακελλάρη και ως εκ τούτου και ο Πάνος Μουζουράκης.