Survivor All Star: Οι παίκτες δεν έχουν ενημερωθεί για την τραγωδία στα Τέμπη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι παίκτες του Survivor All Star δεν έχουν ούτε την παραμικρή ιδέα για την τραγωδία στα Τέμπη με το μοιραίο σιδηροδρομικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, καθώς δεν φαίνεται να τους έχουν ενημερώσει για το τραγικό συμβάν.

Το ότι οι παίκτες του Survivor All Star δεν έχουν ενημερωθεί καθόλου για την τραγωδία στα Τέμπη φαίνεται από τη μια από το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχει γίνει η παραμικρή αναφορά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα, ούτε από τον Γιώργο Λιανό, ούτε από τους παίκτες.

Η επιβεβαίωση ότι οι παίκτες του Survivor All Star δεν ξέρουν τίποτα για τηνν τραγωδία στα Τέμπη, ήρθε από την αποκάλυψη της παίκτριας που αποχώρησε τελευταία από τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, η Χριστίνα Κεφαλά αποκάλυψε ότι κανείς από την παραγωγή δεν ενημέρωσε τους παίκτες του Survivor All Star για το μοιραίο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Το γεγονός προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση αν σκεφτεί κανείς πως στο παρελθόν σε θέματα όπως το λοκντάουν λόγω του κορονοϊού, υπήρχε μια υποτυπώδης ενημέρωση των παικτών για το τι επικρατεί στη χώρα.

Επίσης όταν έγινε ο σεισμός στην Τουρκία στην αντίστοιχη έκδοση του παιχνιδιού για τη γειτονική χώρα είχε υπάρξει ενημέρωση των παικτών. Ο παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, μάλιστα, είχε απευθύνει και μήνυμα προς τους Έλληνες τηλεθεατές για να τους ευχαριστήσει για τη στήριξη της χώρας προς την πατρίδα του και τους πληγέντες.