Survivor: «Πάγωσαν» με την Ελευθερία – Έχασε τις αισθήσεις της και ο Μάριος Πρίαμος εξαφανίστηκε!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι συνέβη στον στίβο μάχης;

Πανικός στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star με την Ελευθερία Ελευθερίου. Διάσημοι και Μαχητές διασταυρώνουν τα ξίφη τους για το έπαθλο φαγητού, αλλά και για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια χάνει τις αισθήσεις της, σωριάζεται στο έδαφος και οι παίκτες που τη βλέπουν «παγώνουν».

Οι συμπαίκτες της αμέσως σπεύδουν κοντά της, όμως ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι άφαντος.

«Στα πρώτα ματσαρίσματα, όπως καθόμουν στον πάγκο και φώναζα, ξεκίνησα να νιώθω αδυναμία. Όταν έπεσα κάτω δεν έβλεπα, δεν είχα δει ποιοι ήρθαν δίπλα μου, δεν είχα δει ποιοι με πήγαν στον γιατρό, δεν είχα δει ποιος ήταν δίπλα μου», φαίνεται να δηλώνει, η ίδια στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Τρέχουν όλα τα αγόρια και εμείς, εννοείται, όσοι ήμασταν εκεί παρόντες για να την βοηθήσουμε και να δούμε τι έχει η κοπέλα και ο Μάριος στο πουθενά», συμπληρώνει η Χριστίνα Κεφαλά.

Ασταμάτητος ο Μάριος Πρίαμος

Στο μεταξύ, ο Μάριος Πρίαμος και η ερωτική του ζωή συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον τόσο των τηλεθεατών, όσο και των διαγωνιζόμενων.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό μας», η Ελευθερία Ελευθερίου αναμένεται να τον ρωτήσει, αν έχει συμβεί κάτι και με άλλη κοπέλα μέσα στο παιχνίδι. Η απάντηση που θα λάβει θα είναι… θετική.

Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας θα απαντήσει ξεκάθαρα πως έχει συνυπάρξει ερωτικά και με άλλη παίκτρια και μάλιστα θα μάθουμε και το όνομα της. Έτσι, μετά την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Καλύβα και τρίτο πρόσωπο θα προστεθεί στη λίστα του Κύπριου, με τις αποκαλύψεις να ανάβουν «φωτιές».