Αγρίεψε η ACUN MEDYA: Σκληρή απάντηση στην Aσημίνα Xατζηανδρέου για τη «10ημερη ομηρία»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανακοίνωση εξέδωσε η ACUN MEDYA, απαντώντας σε όσα υποστήριξε η πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι, όπως ότι την κράτησαν στον Άγιο Δομίνικο για δέκα ημέρες μετά την αποβολή της από το Survivor All Star.

Αν και στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται το όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου να θυμίσουμε πως χθες είδαν το φως της δημοσιότητας αποσπάσματα από το εξώδικο που έστειλε η πρώην παίκτρια στην εταιρεία παραγωγής, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν έχει παραλάβει ακόμα το αντίγραφο της συμφωνίας με την εταιρεία παραγωγής, αλλά και ότι μετά την αποβολή της κρατήθηκε έγκλειστη για δέκα ημέρες σε δωμάτιο ξενοδοχείου στον Άγιο Δομίνικο λαμβάνοντας τρία ηρεμιστικά χάπια ημερησίως.

Η  ACUN MEDYA  λοιπόν ενημερώνει με την ανακοίνωσή της πως έχει ήδη αποστείλει εξώδικο στην πρώην παίκτρια, τονίζοντας πως

«Οι ισχυρισμοί που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από πρώην διαγωνιζόμενη του SURVIVOR ALL STAR η οποία αποβλήθηκε κατόπιν παραβίασης των κανόνων είναι φαιδροί, αβάσιμοι και δυσφημιστικοί.

 Η εν λόγω διαγωνιζόμενη ουδέποτε κρατήθηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία χωρίς την θέλησή της και η Εταιρεία μας έχει ήδη απαντήσει επί όλων αυτών με εξώδικη επιστολή. 

 Ως ACUN MEDYA, όντας παραγωγός του SURVIVOR επιτυχημένα για παραπάνω από 15 χρόνια σε πολλές χώρες, με το μέγιστο επίπεδο επαγγελματισμού, δεν θα ανεχθούμε ποτέ οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά που σκοπό έχει να ζημιώσει την σκληρή δουλειά και την φήμη μας. 

Θα δείξουμε μηδενική ανοχή  σε αυτού του είδους τις αβάσιμες πράξεις και σε όσους τις αναπαράγουν και θα προβούμε σε όλες τις άμεσες νομικές ενέργειες.»