Ακούγεται για 1η φορά: Γι’ αυτό πάνε το βράδυ κρυφά στο δάσος Μαριαλένα και Βασάλος – Χαμός πίσω από τις κάμερες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στη φόρα βγήκε το παρασκήνιο της κρυφής συνάντησης στο δάσος μεταξύ Μαριαλένας Ρουμελιώτη και Κωνσταντίνου Βασάλου.

Φεύγουν για λίγο και… μετά ξαναγυρνάνε μαζί και πέφτουν για ύπνο.

Αυτό το πλάνο, εξόργισε τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος ποτέ δεν έχει μιλήσει κατά της παραγωγής του Survivor All Star!

Και μπορεί το πλάνο να «καίει» τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όμως ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε τι συμβαίνει.

Άφησε υπονοούμενα ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Οι δύο Μαχητές, Κωνσταντίνος και Μαριαλένα έφυγαν κρυφά προκειμένου να πάνε να συναντήσουν στο δάσος, ο Κωνσταντίνος την Σταυρούλα και η Μαριαλένα τον Σάκη, οι οποίοι αντίστοιχα είναι στην ομάδα των Διασήμων.

«Μη μασάτε ρε κόλπα της παραγωγής να ανεβάσει λίγο τηλεθέαση. Βρίσκονται στο δάσος Μαριαλένα, Σάκης, Βασάλος, Σταυρούλα. Ακούτε λίγο τον πρόεδρο. Πώς τα ξέρω όλα, είμαι ένα βήμα πιο μπροστά από την παραγωγή. Συγγνώμη παραγωγή μου, φιλάκια. Ωραίος ο Βασάλος και η Μαριαλένα βρίσκονται με Σάκη και Σταυρούλα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Απλά μη τρώτε ό,τι σας σερβίρουν. Η Μαριαλένα δεν είναι χθεσινή, ξέρει ότι έχει κάμερες, δεν τη νοιάζει γιατί ξέρει ότι πάει να δει τον Σάκη, ότι ο αδερφός Σάκης θα τη δει οπότε μη μασάτε!», έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε 

δάσος

δάσος

Ωστόσο, το «Πρωινό μας» έχει άλλη άποψη επί του θέματος και αντικρούει τους ισχυρισμούς του Τριαντάφυλλου.

Την απάντηση έδωσε ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό μας» αποκαλύπτοντας πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος συνοδεύει μέχρι το δάσος τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία φοβάται να βρεθεί μόνη της στα σκοτάδια για την φυσική της ανάγκη.

«Στην πρώτη νύχτα ο Βασάλος φεύγει μόνο με το παγουρίνο του, δεν παίρνει καμία τσάντα, έχοντας την πληροφορια ότι δεν τρώει, καθώς δεν υπάρχει κάπου φαγητό, αλλά αυτό που συμβαίνει, είναι αυτό που είπε και η Μελίνα Μεταξά… πάνε για τη φυσική τους ανάγκη.

Οι δυο τους είναι πολύ κοντά και φοβάται η Μαριαλένα να πάει μόνη της το βράδυ στη ζούγκλα. Και στα πλάνα της δεύτερης νύχτας, οι δυο τους λείπουν για 11 λεπτά», ανέφερε το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ.