Καλά το πάνε: To πρώτο φιλί στο στόμα μεταξύ γυναικών στην ελληνική τηλεόραση!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η «εκπαιδευτική» τηλεόραση συνεχίζει ακάθεκτα το «έργο» της!

«Αλκμήνη» και «Αντωνία» ή κατά κόσμον Αγγελική Κιντώνη και Νάγια Καρακώστα αντάλλαξαν το πρώτο λεσβιακό φιλί στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και έσπασαν ένα ακόμα ταμπού.

Μετά το «Maestro» και το γκέι φιλί μεταξύ του «Αντώνη» και του «Σπύρου», η «Γη της Ελιάς»αποφάσισε να «δείξει» και αυτή το δρόμο προς την αποδοχή, τη συμπερίληψη και την ισότητα προβάλλοντας ένα φιλί ανάμεσα σε δύο γυναίκες.

Ποια είναι η Αγγελική Κιντώνη

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, ανήκει στη νέα γενιά καλλιτεχνών και κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο έχοντας ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις. Έχει αποφοιτήσει από την Δραματική Σχολή του Βασίλη Δια­μαντόπουλου, Ίασμος, στην Αθήνα και είναι, επίσης, απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της «Αλκμήνης» στη «Γη της Ελιάς» αλλά παλαιότερα έχει συμμετάσχει στο «Αν ήμουν πλούσιος, στο «Κόκκινο Ποτάμι» και στον «Ήλιο».

Η ίδια, σε συνέντευξή της, έχει μιλήσει για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, ενώ σπούδαζε στη Φιλοσοφική. «Αποφάσισα να ασχοληθώ με την υποκριτική ενστικτωδώς. Σπούδαζα φιλοσοφία και παιδαγωγική στη Θεσσαλονίκη όταν με παρότρυνε να ασχοληθώ με την υποκριτική ο καθηγητής κινηματογράφου μιας φίλης μου. Εκείνη την περίοδο ένιωθα πως ήθελα να κάνω κάτι ομαδικό, πιο αυθόρμητο, πέρα από το αυστηρό πλαίσιο έκφρασης της φιλοσοφικής κι έτσι ξεκίνησα παράλληλα θέατρο ερασιτεχνικά», είπε.

Και αποκάλυψε: «Τελείωσα τη φιλοσοφική, μου ήρθε μια φλασιά και μέσα σε 15 μέρες μετακόμισα στην Αθήνα και μπήκα στη δραματική. Μέσα στη σχολή κατάλαβα ότι έχω πραγματική ανάγκη τον αυτοσχεδιασμό και κυρίως την επικοινωνία, η οποία είναι το θέατρο. Αγαπούσα το αντικείμενο σπουδών στη φιλοσοφική, όμως κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ξεφύγω από τη θεωρία. Είχα γραφτεί σε εργαστήριο υποκριτικής, σε μαθήματα κεραμικής με πηλό, πήρα ποδήλατο! Ξεκίνησα δηλαδή πιο διερευνητικά και στη σχολή ανακάλυψα ότι το θέατρο με βοηθάει να καλλιεργήσω πτυχές του χαρακτήρα μου, όπως την επικοινωνία, τον αυτοσχεδιασμό… και κάπως πήγε μετά από μόνο του».