Απίστευτη αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη


Η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφησε το στίγμα της, μέσα από τις δεκάδες ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε και οι οποίες παίζονται μέχρι και σήμερα.

Έγινε σύμβολο, μύθος, ξεπέρασε την ηθοποιό και μετατράπηκε σε είδωλο. Χαρακτηρίστηκε «Εθνική Σταρ» της Ελλάδας και απασχόλησε ιδιαίτερα τους θαυμαστές της και με την πολυτάραχη προσωπική της ζωή, η οποία ήταν γεμάτη μεγάλους έρωτες.

Η δημοσιογράφος, Μαίρη Αυγερινοπούλου, μίλησε στην κάμερα του «[email protected]» και αναφέρθηκε στη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και για τα χρόνια της στη δημοσιογραφία.

«Έπαιρνα την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο προσωπικό της τηλέφωνο και έλεγε τα πολύ προσωπικά της κι εγώ ήμουν στην άλλη γραμμή και δεν μου το έκλεινε, με τσέκαρε. Άκουγα την προσωπική της σχέση με τους συντρόφους που είχε», αποκάλυψε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν βγήκα ποτέ να το γράψω, δεν βγήκα ποτέ να το πω. Υπήρχε σχέση σεβασμού και αλληλοσεβασμού. Φυσικά όταν έβγαζες μία είδηση, την τσέκαρες από μία, από δύο, από τρεις πλευρές. Ήταν τότε πολύ ιερές οι σχέσεις και οι στιγμές».

«Σήμερα βλέπω στην τηλεόραση ότι η αμορφωσιά βγαίνει. Τότε εκείνα τα χρόνια δεν ήταν έτσι. Φλέρταρα με την τηλεόραση, αλλά εκείνη δεν φλέρταρε μαζί μου. Ίσως ήρθε δεν ήρθε ακόμα η στιγμή. Δεν μπορώ να παίξω ρόλο. Έχει τύχει να είμαι σε εκπομπή και στο διάλειμμα να συνεννοούνται αν θα τσακωθούν. Είμαι αυτή που είμαι, θέλω να κάνω καλά τη δουλειά μου και να πηγαίνω διαβασμένη» πρόσθεσε η γνωστή δημοσιογράφος.