Κούγιας: «Μην ξαναδιακόψεις ποτέ – Εσύ ειδικά από την εκπομπή που προέρχεσαι»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έντονο ήταν το κλίμα σήμερα στη δική της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Τόσο μέσα την αίθουσα όσο και έξω από αυτή, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων Κούγια στους δημοσιογράφους, επικράτησε μεγάλη νευρικότητα.

Σε έντονο ύφος απευθύνθηκε ο συνήγορος της Ρούλας ΠισπιρίγκουΑλέξης Κούγιας, σε δημοσιογράφος της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο κ. Κούγιας μιλώντας στη δημοσιογράφο Κατερίνα Σουλιώτη αλλά και τη Ζήνα Κουτσελίνη, έξω από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, της είπε: «Μην ξαναδιακόψεις ποτέ. Εσύ ειδικά από την εκπομπή που προέρχεσαι». Η δημοσιογράφος αντέδρασε στο σχόλιο του Αλέξη Κούγια και εκείνος της απάντησε: «Μη διακόπτετε! Μην ξαναδιακόψεις ποτέ! Εσύ ειδικά από την εκπομπή την οποία προέρχεσαι. Τελευταία φορά! Στα παλιά μου τα παπούτσια ο συνάδελφός σας!».

«Πες στην κυρία που σου δίνει ψωμί και τρως εκεί και καταστρέφει ανθρώπους… Και εσύ και αυτή θα λογοδοτήσετε στη Δικαιοσύνη. Θα βρείτε τον μπελά σας πολύ άσχημα, κοιτάξτε να σώσετε τα σπίτια σας. Τα σπίτια σας να σώσετε από τις αγωγές και τις μηνύσεις. Τελειωμένα πράγματα. Δεν έχω με σένα πρόβλημα. Άφησε με να τελειώσω, δεν είσαι μόνη σου εδώ. Μπορείτε να πείτε στην κυρία να κόψει και να σεβαστεί; Δεν είναι μόνο η δική σας εκπομπή εδώ», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας συμπλήρωσε ότι τη Ρούλα Πισπιρίγκου την πίεσαν από την εκπομπή να δώσει συνέντευξη «γιατί της είπατε ότι θα την προστατέψετε. Και της δίνατε και δικηγόρους. Δεν είστε εκπομπή εσείς, είστε γραφείο ευρέσεως δικηγόρων, εσείς και η εκπομπή της κ. Στεφανίδου. Με τον Κούγια δεν περνάνε αυτά», κατέληξε.