Σοκάρει η Μαρία Μπακοδήμου: «Βρήκαμε την Δέσποινα Βανδή έξω να κλαίει με λυγμούς, δεν ήταν στα καλά της»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή της Δέσποινας Βανδή από την περσινή χρονιά αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή της.

Η Μαρία Μπακοδήμου παρακολουθώντας τις τηλεοπτικές εξελίξεις της εβδομάδας, αλλά και τα δάκρυα συγκίνησης της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό μας» πέρασε σε μια αποκάλυψη για την περίοδο συνεργασίας της με την Δέσποινα Βανδή.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ περιέγραψε την στιγμή που η τραγουδίστρια συγκινήθηκε σε ένα από τα περσινά Live του J2US.

«Συγκινήθηκα, γιατί θυμήθηκα κάτι που δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, αλλά θα το πω! Βλέποντας την Φαίη να κλαίει με αυτό το τραγούδι, θυμήθηκα… την προηγούμενη χρονιά στο J2US, που η Δέσποινα δεν ήταν πολύ στα καλά της… sorry Δέσποινα, που λέω κάτι, αλλά ήταν κι άλλοι μπροστά», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Υπήρχε κάποιο τραγούδι που ερμήνευε ένας καλεσμένος τραγουδιστής στη σκηνή και η Δέσποινα δεν άντεξε κι έφυγε από την καρέκλα του κριτή, βγήκε έξω κι έκλαιγε… και πάθαμε όλοι έναν πανικό. Εγώ ήξερα σε τι φάση είναι και πόναγε η καρδιά μου που έβλεπα έναν άνθρωπο να είναι έτσι, ειδικά με το άγχος ότι είναι live και ότι εκείνη την ώρα έπρεπε να είναι στη θέση της», συνέχισε η Μαρία Μπακοδήμου για τη Δέσποινα Βανδή.