Αντώνης Ρέμος για Κιβωτό του Κόσμου: 25 χρόνια έχουν δώσει τη ζωή τους στο να προστατεύουν τα παιδιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Ίσως υπάρχει μια υπερβολή, εσείς οι δημοσιογράφοι ρίχνετε λάδι στη φωτιά», είπε ο Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στις κάμερες της εκπομπής το «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, μετά το «τσουνάμι» των αποκαλύψεων.

«Για εμένα είναι μια ωραία ευκαιρία να ξανανιώσω παιδί. Εγώ από πολύ μικρός δουλεύω, από τα 17 μου δουλεύω στη νύχτα επαγγελματικά και από πριν είχα κάνει πολλές δουλειές.

Τα τελευταία χρόνια που έχω κι εγώ παιδί, νιώθω κι εγώ παιδί. Είναι ευκαιρία να νιώσουμε πώς είναι να είσαι ελεύθερος», είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Αντώνης Ρέμος είπε, στη συνέχεια: «Τυγχάνει να είμαι από τους πρώτους συμμέτοχους στην Κιβωτό. Φοβάμαι πως ίσως να υπάρχει μια υπερβολή σε όλο αυτό που συμβαίνει.

Ας περιμένουμε να δούμε τι πόρισμα θα βγάλει η δικαιοσύνη και μετά να σταυρώσουμε κάποιους ανθρώπους που τα τελευταία 25 χρόνια έχουν δώσει τη ζωή τους στο να προστατεύουν τα παιδιά.

Τον πατέρα Αντώνιο τον ξέρω λίγο, αλλά έχω την καλύτερη άποψη. Είμαι επιφυλακτικός με όλα αυτά που συμβαίνουν. Ίσως κι εσείς οι δημοσιογράφοι ρίχνετε λάδι στη φωτιά γιατί βολεύει πολλές φορές».