Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε λυγμούς με την πρόταση του Νίκου Κοκλώνη – «Νιώθω πολύ μόνη μου στη ζωή» (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η μεγάλη έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη στην Κατερίνα Καινούργιου έκανε την παρουσιάστρια να ξεσπάσει σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής.

Νίκος Κοκλώνης και Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha σε μια ιδιαίτερη μέρα, καθώς η παρουσιάστρια έχει την ονομαστική της εορτή.

Η Κατερίνα Καινούργιου με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την σχέση αγάπης με τον Νίκο Κοκλώνη, τον τηλεοπτικό παραγωγό και καλό της φίλο, ο οποίος βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της, σε κάθε ιδιαίτερη στιγμή της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής.

«Συγγνώμη, συγκινήθηκα τόσο πολύ. Ο Νίκος για μένα είναι αδελφός μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος, το στήριγμά μου. Και γενικότερα επειδή τα τελευταία χρόνια της ζωής μου, στα θέματα της προσωπικής μου ζωή και σε άλλα θέματα έχω λίγο ταλαιπωρηθεί, όσο ήταν ο Νίκος δίπλα μου, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές που νοσηλεύτηκα, ήταν μόνο αυτός ο άνθρωπος δίπλα μου», είπε η παρουσιάστρια.

«Νιώθω πολύ μόνη μου στη ζωή», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου στον Νίκο Κοκλώνη με τον ίδιο να της απαντά τηλεφωνικά πως θα ήταν πολύ ταιριαστοί και ως ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο: