Γονίδης: «Έχω 2 εξαρτήσεις το τσιγάρο και την προσευχή, αυτά δε κόβονται. Δειλός όποιος βρίζει την Παναγία» (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε χθες Τετάρτη ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής μίλησε για όλα στον παρουσιαστή. Για την κόρη του που βάφτισε πρόσφατα, για τη σύντροφο της ζωής του, Κατερίνα, αλλά και για τις πνευματικές του αναζητήσεις.

Ο Σταμάτης Γονίδης, εκτός από την πρόσκληση του Γρηγόρη, αποδέχεται με χαρά και την πρόσκληση του μικρού Σπύρου για να περάσει από το mini studio. Η συνάντησή τους είναι απολαυστική όπως και η «ψαριά» που πιάσανε!

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη

«Αυτοί που με γνωρίζουν, ξεχνούν πως τραγουδώ. Τώρα ο καθένας έχει τις απόψεις του. Άλλοι λένε τι έχει πάρει αυτός. Σκέφτονται ότι επειδή λειτουργώ με ψυχή επάνω στην δουλειά μου ή λέω κάποια πράγματα που για αυτούς δεν αρμόζουν στην εποχή που ζούμε, ότι κάτι παίρνω, ουσίες. Αυτό έχουν στο μυαλό τους. Δεν με πειράζει, αν αυτό θέλουν για να με γουστάρουν, χαρά μου. Κι εγώ κάποτε δεν ήμουν έτοιμος να καταλάβω. Το γνωρίζω αυτό κι αλίμονο ο άνθρωπος αν δεν εξελίσσεται» είπε ο Σταμάτης Γονίδης και πρόσθεσε:

«Μια φορά μάλωσα για το θέμα της θρησκείας κι είπα γιατί βρίζεις την Παναγία. Πετάς πέτρες στον ουρανό και θα σου έρθουν στο κεφάλι. Βρίζεις την Παναγία γιατί είσαι δειλός και δεν μπορείς να βρίσεις αυτόν που έχεις απέναντί σου. Έχω κάνει τατουάζ τον Άγιο Στέφανο. Τον είχα δει μπροστά μου όταν ξάπλωσα και τον φοβήθηκα. Φώναξα και όταν ήρθαν οι γονείς μου, έφυγε και τους το έδειξα στα εικονίσματα. Έχω δύο εξαρτήσεις, το τσιγάρο και την προσευχή. Αυτά δεν κόβονται».