Τζένη Θεωνά: «Ο πρώτος άνθρωπος που ερωτεύτηκε ο γιος μου ήταν η Κατερίνα Καινούργιου»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη μητρότητα και μίλησε για τον γιο της με τον Δήμο Αναστασιάδη.

Συνέντευξη έδωσε η Τζένη Θεωνά και αναφέρθηκε στη μητρότητα, αλλά και το διάλειμμά της από το θέατρο.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και αρχικά, εξήγησε πως αν και απολαμβάνει το διάλειμμα από τη δουλειά για να αφιερωθεί στον γιο της, δεν θα μπορούσε να την παρατήσει οριστικά.

«Η δουλειά δεν συγκρίνεται με τη μητρότητα. Το ένα είναι το πρότζεκτ της ζωής μου και το άλλο είναι δουλειά. Φυσικά, δεν θα μπορούσα να αφήσω τη δουλειά μου. Μου αρέσει να αισθάνομαι δημιουργική. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης όμως», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την επιλογή της να μην κάνει θέατρο, αλλά να δοκιμάσει τον ρόλο της παρουσιάστριας μέσα από την εκπομπή «Μαμά-δες», είπε: «Πέρυσι ταλαιπωρηθήκαμε στο θέατρο κι εγώ και το παιδί. Περνούσα υπέροχα με τους συναδέλφους μου, αλλά είδα ότι η εξίσωση αυτή δεν βγαίνει. Το παιδί ήταν έξαλλο και εγώ ράκος συναισθηματικά. Είπα ότι δεν το ξανακάνω ούτε κατά διάνοια. Λειτούργησε καλύτερα το πρόγραμμα με την εκπομπή, ο γιος μου είναι πιο ήρεμος κι ήρθε κι άλλη μια πρόταση, την οποία την ερωτεύτηκα».

Τέλος, αναφέρθηκε στον γιο της κι αποκάλυψε ποιος είναι ο πρώτος του έρωτας.

«Τα παιδιά λένε τόσα πολλά πράγματα μέσα στη μέρα και δεν ξέρεις τι να πρωτοθυμηθείς. Είναι όλα σοκαριστικά. Σήμερα πήγα στο σχολείο και οι δασκάλες του μου είπαν ότι έχει ερωτευτεί. Τους λέω κι εγώ "για πείτε μου κι εμένα, γιατί δεν μου έχει αναφέρει κάτι". Ο πρώτος άνθρωπος που μου είπε το παιδί μου ότι ερωτεύτηκε ήταν η Κατερίνα Καινούργιου. Είχε πάει καλεσμένος ο Δήμος να τραγουδήσει και την έβλεπε στην τηλεόραση. Μου είπε ότι την ερωτεύτηκε», είπε κλείνοντας.