Τέλος η τηλεόραση για τον Γιώργο Αυτιά; – «Όταν έναν κύκλο τον ολοκληρώνεις…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα ψάχνει ο Γιώργος Αυτιάς, για τον οποίο η τηλεόραση φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος της, σύμφωνα, τουλάχιστον, με τα όσα δήλωσε ο ίδιος.

«Αυτή η σεζόν θα γράψει τα πρώτα νούμερα γύρω στα Χριστούγεννα, το δεύτερο ζύγισμα θα γίνει τον Φεβρουάριο και αρχές Μάρτιου θα δούμε και τους νικητές. Έχει πολύ δρόμο, ακόμα, είναι σαν το πρωτάθλημα. Η τηλεόραση είναι το πιο δυνατό άθλημα, νικητής είναι αυτός που μπορεί να είναι στον κόσμο και να παράγει είδηση» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, μιλώντας στην κάμερα του MEGA.

«Όταν ολοκληρώνεις έναν κύκλο»

«Όταν έναν κύκλο τον ολοκληρώνεις, μετά χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο, αυτό το άλλο ψάχνω, όχι στην τηλεόραση. Η τηλεόραση δεν είναι μοναστήρι η μητροπολιτικός ναός να είσαι μια ζωή εκεί. Την τηλεόραση πρέπει να τελειώνεις και να το αποφασίζεις τη στιγμή που μεσουρανείς» πρόσθεσε ο Γιώργος Αυτιάς.

Όσον αφορά στις ψυχαγωγικές εκπομπές και το infotainment, ο παρουσιαστής τόνισε πως, «μια ψυχαγωγική εκπομπή φυσικά και πρέπει να έχει πινελιές επικαιρότητας».

Τέλος, ο Γιώργος Αυτιάς αναφέρθηκε και στη Φαίη Σκορδά. «Είμαι στον ΣΚΑΙ και είμαι για οποιαδήποτε εκπομπή και είναι χαρά μου που ήρθε η Φαίη» κατέληξε.