Γιώργος Καπουτζίδης: «Αν τους κούρασα με τις τοποθετήσεις μου, ας αλλάξουν κανάλι να ξεκουραστούν»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Υπήρξαν πολλά ομοφυλόφιλα παιδιά και γονείς που μου είπαν ότι τους έδωσα θάρρος» συμπλήρωσε ο ηθοποιός .

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της επομπής «MEGA Καλημέρα». Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε όσους σχολιάζουν αρνητικά τις τοποθετήσεις του, στέλνοντάς τους το δικό του μήνυμα.

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής δήλωσε αρχικά: «Πάντοτε αισθανόμουν ένα βάρος και μία ευθύνη, ώστε να περάσει το σωστό μήνυμα από τα λεγόμενά μου. Μου έχουν πει πολλοί ότι έχουν βοηθηθεί από τοποθετήσεις μου».

«Έχω πάρει πολλά και συγκινητικά μηνύματα, υπήρξαν πολλά ομοφυλόφιλα παιδιά και γονείς που μου είπαν ότι τους έδωσα θάρρος. Αν κάποιους τους κούρασα με τις τοποθετήσεις μου ας αλλάξουν κανάλι, ας ξεκουραστούν. Ξέρω που μιλάω» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στο τέλος του από την παρουσίαση της Eurovision μετά από 10 συναπτά έτη: «Αυτή τη στιμή δεν με αποσχολεί και με στενοχωρεί που σας απασχολεί, γιατί θα ήθελα να ασχολείστε με το έργο μας. Πέρασα υπέροχα, το έζησα, το χόρτασα και ήταν ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου. Είναι επιλογή μου να την αφήσω πίσω. Έχω κεντράρει στο νησί μου και στα πράγματα που έχω χτίσει εκεί».