Γιώργος Λιάγκας: Εγώ δεν μπορώ να λέω ψέματα και ας τελειώσει η καριέρα μου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η αναφορά στην εκπομπή που κάνει «στημένες» φάρσες.

Το τηλεφώνημα του Άρη Καβατζίκη στον Νίκο Μάνεση στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» σχολίασαν ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του στην εκπομπή Πρωινό του Ant1. Ο Γιώργος Λιάγκας τότε έκανε μια συγκεκριμένη αναφορά σε εκπομπή, η οποία, όπως τόνισε ο παρουσιαστής, κάνει στημένες φάρσες.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε αρχικά: «Στο όνομα της φάρσας γίνονται τα μεγαλύτερα εγκλήματα. Άνθρωποι που κάνουν υποτίθεται χιούμορ, βγαίνουν και εκτελούν ανθρώπους κανονικά χρόνια στην τηλεόραση, το έχουμε δει. Μην πω ονόματα τώρα».

Στην συνέχεια της τοποθέτησής του, ο παρουσιαστής τόνισε: «Να πούμε αλήθεια στον κόσμο; Εγώ δεν μπορώ να λέω ψέματα και ας τελειώσει η καριέρα μου. Υπάρχει μια τηλεοπτική εκπομπή που κάνει φάρσες. Οι φάρσες είναι όλες προκανονισμένες. “Θα σε πάρει τρεισήμισι ώρα ο Λιάγκας να σου κάνει φάρσα”. Είναι κανονισμένες οι φάρσες. Έτσι γίνονται φάρσες και γίνεται και λίγο πλακίτσα. Μην λέμε ψέματα στον κόσμο. Τον Μάνεση δεν του είπαν ότι θα τον πάρουν τηλέφωνο και πάλι καλά αντέδρασε».