Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη ανάρτησή της μετά την αποχώρηση από το Πρωινό – «Η ευγένεια είναι δύναμη»


Με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΑΝΤ1, επισημοποίησε την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το κανάλι και την εκπομπή «Το Πρωινό» – Στην πρώτη ανάρτηση της Δούκισσα δεν έλειψαν και οι αιχμές αλλά πάντα με… το γάντι

Επίσημα εκτός ΑΝΤ1 βρίσκεται πλέον ηΔούκισσα Νομικού, μετά την απουσία της περασμένης Παρασκευής από «Το Πρωινό» και τη σχετική φημολογία για «διαζύγιο» από τον σταθμό και την εκπομπή.

Η Δούκισσα Νομικού, η οποία ήταν φανερά συγκινημένη την Πέμπτη στη τελευταία της εμφάνιση, το βράδυ της Κυριακής ανήρτησε μια ανάρτηση, από την οποία δεν έλειψαν και οι αιχμές αλλά πάντα με την ευγένεια που την διακρίνει.

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν» έγραψε η Δούκισσα.

Ο ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικούαποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1.