Έλενα Χριστοπούλου και Αφροδίτη Γραμμέλη στα “μαχαίρια” για την τραπ μουσική

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με αφορμή της δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή για την τραπ μουσική, υπήρξε μια διαμάχη μεταξύ της Έλενας Χριστοπούλου και της Αφροδίτης Γραμμέλη.

Στο "Πρωινό μας” της Τρίτης προβλήθηκαν κάποιες δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή για την τραπ μουσική και προκάλεσαν μια αρκετά έντονη συζήτηση μεταξύ της Έλενας Χριστοπούλου και της Αφροδίτης Γραμμέλη.

Αρχικά, η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε την έκπληξη της με τη Έλενα Χριστοπούλου και πως η γνωστή μάνατζερ υποστηρίζει αυτού του ίδιους τη μουσική. "Το στηρίζω, στηρίζω τη μουσική και πιστεύω ότι δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα ίσια” είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Και πρόσθεσε: "Θεωρώ όμως ότι όταν στήνουμε συνέχεια εκπροσώπους μιας μουσικής στη γωνία, απλά δίνουμε λίπασμα για να μεγαλώνει. Αν διαφωνούμε κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε τη νεολαία και να καταλάβουμε τους στίχους που υπάρχουν από αρχαιοτάτων χρόνων. Υπάρχουν στίχοι περίεργοι”.

Η Έλενα Χριστοπούλου συνέχισε λέγοντας: "Εγώ πάντως προτιμώ κάποια τραγούδια και ας είναι οι στίχοι λίγο πιο περίεργοι, παρά πράξεις από ανθρώπους κουστουμάτους που είναι πιο χυδαίες”.

Τότε η Αφροδίτη Γραμμέλη πρόσθεσε: "Δεν υπάρχει σύγκριση”, με την Έλενα Χριστοπούλου να συμπληρώνει: "Δεν είναι ή το ένα ή το άλλο. Δεν είμαι εκπρόσωπος της τραπ μουσικής ούτε των μουσικών της τραπ. Από κει και πέρα κάποια στιγμή υπάρχουν και κάποια όρια. Και στους στίχους των παιδιών αυτών και στο πως τα κρίνουμε εμείς”.

Η τηλεκριτικός της απάντησε: "Απλά καταθέτουμε μια άποψη και λέμε, φυσικά είναι ελεύθερα τα παιδιά να δημιουργήσουν όπως εκείνα σκέφτονται και νιώθουν, όμως δεν μπορείς να επιδοκιμάσεις βία και ρατσιστικές και σεξιστικές αντιλήψεις”.

Κλείνοντας η Έλενα Χριστοπούλου είπε: "Δεν το επιδοκιμάζω αυτό. Γιατί εγώ είμαι η Καίτη Γαρμπή με σημαία μου μια φούστα”.