Διάσημος από 7 χρονών: Το παιδί – θαύμα της Ελληνικής τηλεόρασης, οι ρόλοι, οι διαφημίσεις και η υποτροφία


Μπορεί ο γλυκός πιτσιρίκος να είναι μόλις 9 ετών, αλλά έχει «κλέψει» τις καρδιές των τηλεθεατών με τις υποκριτικές του ικανότητες και όχι μόνο. Ο Σπύρος Ντούγιας  έχει συμμετάσχει στις σειρές «Αν Ήμουν Πλούσιος» και «Άγριες Μέλισσες» ενώ έχει παίξει και σε διαφημίσεις.

Της: Έπη Τρίμη

Αξιοσημείωτο είναι πως ο μικρός πέραν από ταλαντούχος είναι και πολύ ψύχραιμος και ήδη διαφαίνεται πως αν αποφασίσει και σε βάθος χρόνου να ασχοληθεί με την υποκριτική θα μάς απασχολήσει.  «Δεν έχω άγχος. Τα θυμάμαι τα λόγια. Είμαι ο μόνος που δε διαβάζω τα λόγια μου, όλοι οι άλλοι τα διαβάζουν», έχει πει και είναι άξιος θαυμασμού.

«Τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες τον χρωστάω στην αδελφή μου»

«Τον ρόλο τον χρωστάω στην αδερφή μου αναφέρει στο Hello (σ.σ.  από την ίδια πηγή είναι και οι φωτογραφίες). Ξεκίνησε να δουλεύει με ένα πρακτορείο και να κάνει διαφημίσεις και η διάθεσή της πέρασε και σε μένα. Έτσι, με πολλή χαρά όταν μου δόθηκε η ευκαιρία έγινα ηθοποιός. Τώρα νομίζω πως έχω αφήσει λίγο πίσω την Άννα» λέει ο Στέργος και αποκαλύπτει πως ονειρεύεται να γίνει ιππέας, πιλότος ή ηθοποιός.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες και τα δύο αδέλφια είναι πολύ όμορφα ενώ έχουν ήδη επαγγελματική συμπεριφορά.

Η συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και η υποτροφία

Όσον αφορά στον Γρηγόρη Αρναούτγλου έχει πει σχετικά: «Ναι, θα είμαι συμπαρουσιαστής στην εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εκείνος που θα ήθελα να συναντήσω για πρώτη φορά σαν καλεσμένο, αλλά δεν γίνεται, είναι ο Σπάιντερμαν».Στην ίδια συνέντευξη εκτός από πολύ γέλιο και χαμόγελα, ο Σπύρος Ντούγιας κατάφερε και να συγκινήσει αφού όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε τι χάρη θα ζήταγε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εκείνος απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη ότι θέλει να δώσει 10 ευρώ στους παππούδες του για να ψωνίσουν ό,τι θέλουν να φάνε και δήλωσε πως, «Καλύτερα να είσαι φτωχός παρά πλούσιος».

Λίγο καιρό μετά, ανήμερα των γενεθλίων του Γρηγόρη Αρναούτογλου το πανέμορφο αγοράκι εμφανίστηκε  εκ νέου στην εκπομπή του παρουσιαστή κάνοντάς του έκπληξη και εκείνος για να του το ανταποδώσει του χάρισε μια υποτροφία σε σχολή υποκριτικής γεγονός που τον έκανε να χαρεί ιδιαιτέρως.