«Να σας θυμίσω πώς κάνατε καριέρα;» – Άσχημος καβγάς στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά


Χαμός επικράτησε στο Πρωινό, όταν βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης. Ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος βγήκε ζωντανά μετά τον τσακωμό του με τον Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Ωστόσο, ο δικηγόρος τσακώθηκε και με την Φαίη Σκορδά, προσβάλλοντας την λέγοντας με υπονοούμενο “να σας θυμίσω πως κάνατε εσείς καριέρα;”.

Ο καβγάς Σκορδά – Θεοδωρόπουλου

«Καταλαβαίνετε ότι κάποιες υποθέσεις είναι πάρα πολύ σοβαρές, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης, πόσω μάλλον βιασμού, και πόσω μάλλον όταν προέρχονται από ανήλικα παιδιά. Σε αυτές τις υποθέσεις, ό,τι κι αν αποφασίσει το δικαστήριο, χρειάζεται να έχουμε μία ευαισθησία, χαμηλούς τόνους… Ακόμα κι όταν υπερασπίζεστε τον πελάτη σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους, έστω και ως προς σεβασμό έστω και μία τοις χιλίοις, ένα κοριτσάκι να έχει βιαστεί», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Σας εξηγώ ότι δεν υπάρχει υλικό από τη δικογραφία που να δικαιολογεί ότι ο ιερέας έχει βιάσει την ανήλικη. Μη δικάζουμε στον τηλεοπτικό αέρα. Θα αποφασίσει ο κύριος ανακριτής και το δικαστήριο. Οφείλω να βγάλω τη θέση του ιερέα» απάντησε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Εσείς προσπαθείτε να δημιουργήσετε έναν ντόρο γύρω από το όνομά σας από τις δηλώσεις σας στην εκπομπή της Χρηστίδου μέχρι το σόου που κάνατε στον κ. Παπαδάκη, μέχρι αυτά που λέτε τώρα…» ανταπάντησε η Φαίη Σκορδά.

«Ο κύριος Παπαδάκης έκανε σόου ο ίδιος και έχω προσβληθεί και θα του κάνω και αγωγή» είπε με τη σειρά του ο κ. Θεοδωρόπουλος. Τότε, η παρουσιάστρια του είπε σε έντονο τόνο: «Και η Σίσσυ τι έκανε που βγήκατε και κάνατε μία τέτοια δήλωση από το πρωί ως το βράδυ ότι είναι μόδα οι βιασμοί; Τι κάνετε τώρα; Έτσι κάνετε καριέρα;», είπε ο δικηγόρος.

«Να σας πω κ. Σκορδά, θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα; Επειδή μου πετάτε το μπαλάκι; Μην με προσβάλλετε. Να μη σας θυμίσω μία εκπομπή που έχετε κάνει στο Μακεδονία Tv με τον Αγαμέμνονα, ο οποίος κινείται εναντίον σας! Σας παρακαλώ πολύ» της είπε με προσβλητικό τρόπο ο δικηγόρος κι έκλεισε τη γραμμή, με τους συνεργάτες της παρουσιάστριας να γίνονται έξαλλοι.

Δείτε το βίντεο: