Ελλάδα έχεις ταλέντο: Έκλαψαν οι κριτές από την συγκλονιστική ιστορία του


Σήμερα Σάββατο έκανε πρεμιέρα το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με αρκετά πρόσωπα να ανεβαίνουν στη σκηνή προκειμένου να παρουσιάσουν μπροστά στους τέσσερις κριτές Γρηγόρη Αρναούτογλου, Τάκη Ζαχαράτο, Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία τις δεξιότητές τους.

Μέσα στα πολλά που συνέβησαν ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στη σκηνή του show είναι και ο Νίκος Μάγος ο οποίος στην κυριολεξία “μάγεψε” τους κριτές με το act του. Ωστόσο, ο ίδιος θέλησε να πάρει τον λόγο και ανέφερε πως για κάποιους αυτό που παρουσίασε μπορεί να είναι εντυπωσιακό ωστόσο η πραγματική μαγεία κρύβεται αλλού.

Τότε στο video wall πίσω του άρχισε να προβάλλεται ένα βίντεο με την προσωπική του ιστορία στην οποία αποκαλύφθηκε ότι για 3 μήνες βρισκόταν σε κώμα ενώ όταν συνήλθε, οι γιατροί είχαν πει στη μητέρα του ότι δεν θα μπορέσει να ξαναπερπατήσει.

Εκείνος όμως, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και με αρκετή δύναμη ψυχής κατάφερε όχι μόνο να περπατήσει αλλά να δημιουργήσει και την δική του πολύ όμορφη οικογένεια.

Όπως ήταν λογικό, η ιστορία του Νίκου συγκίνησε τους κριτές που δε μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους και φυσικά τον πέρασαν στην επόμενη φάση.

Δείτε το βίντεο: