Οι 3 «Απαράδεκτοι» μίλησαν για τον Βλάσση Μπονάτσο μετά από χρόνια!


Στον Βλάσση Μπονάτσο ήταν αφιερωμένο το νέο επεισόδιο της εκπομπής του Σάκη Ρουβά, Idols.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής συνάντησε την αγαπημένη τηλεοπτική παρέα του αείμνηστου καλλιτέχνη. Δηλαδή τον Γιάννη Μπέζο, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την Δήμητρα Παπαδοπούλου από τους «Απαράδεκτους».

«Τον έπνιγε αυτή η δέσμευση»

Μέσα σε όλα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω από που μπορεί να προερχόταν αυτό το χάρισμα του. Ήταν ένα χαρισματικό πλάσμα. Σου θύμιζε το παιδί που έχει ένα σπίτι ωραίο, προστατευμένο με μια οικογένεια και πηδάει την μάντρα. Για να πάει έξω, για να κάνει τις αλητείες του αλλά το σπίτι υπάρχει».

«Όταν έγιναν οι Απαράδεκτοι, που ήμασταν ήδη συνεννοημένοι εμείς οι τρεις, έρχεται και μου λέει ‘ρε συ, να σου πω κάτι… Εγώ ήρθα από την Αμερική και δεν θα είμαι σε αυτό που ετοιμάζεις;’. Το σκέφτηκα και έτσι ξεκίνησε. Με τσαμπουκά. Και αποδείχθηκε ότι ήταν ο καταλύτης μας, η νότα μας, αυτό που χρειαζόταν αυτή η παρέα για να δέσει» παραδέχθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

«Ήταν αγαπησιάρης! Αυτό ήταν το βασικό του χαρακτηριστικό. Αγαπησιάρης και ανέναχτος» εξομολογήθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

«Μπορούσα να του πω τα πάντα. Τα πάντα, τα πάντα. Από κοριτσίστικα θέματα μέχρι υπαρξιακές συζητήσεις. Ήταν ένας άνθρωπος που άρχισε να μου μιλάει για ένα ευρύτατο φάσμα με πολύ γέλιο. Άμα δεν χάραζε, για ύπνο δεν πηγαίναμε»!

«Αυτό το όριο που αναγκάζεται πολλές φορές η ανθρώπινη φύση να έχει τον περιόριζε. Τον έπνιγε αυτή η δέσμευση και του άρεσε να την υπερβαίνει. Νομίζω πως κάποια στιγμή την υπερέβη και σωματικά και… έφυγε» συμπλήρωσε η δημιουργός του θρυλικού σίριαλ.

Δείτε όλα όσα είπαν

Στην εκπομπή Idols μίλησε και η Μάρθα Κουτουμάνου για τη γνωριμία της και τον μεγάλο έρωτά της με τον αξέχαστο Βλάσση Μπονάτσο και περιέγραψε, μεταξύ άλλων, πως έγιναν ζευγάρι

«Θυμάμαι ότι το ’82 είχα πάει και τον είχα δει στο θέατρο που έπαιζε την Εβίτα. Τότε έπαιζε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήμουν μικρή εγώ. Έχουμε 18 χρόνια διαφορά» εξομολογήθηκε η Μάρθα Κουτουμάνου στο IDOLS, απόσπασμα από το οποίο προβλήθηκε στο Love it.

Το καλοκαίρι του 1995, η φιλία με τον Βλάσση Μπονάτσο έγινε δυνατός έρωτας, καρπός του οποίου είναι η κόρη τους, Ζένια. «Ήταν ένα μεγάλο τραπέζι με διάφορους και είναι και ο Βλάσσης. Και εκεί ξαναφεύγω, πάω σε ένα άλλο μαγαζί και τυχαίνει και είναι στο διπλανό τραπέζι. Κι εκεί τελείωσε. Αρχίσαμε να μιλάμε, πήγαμε σε after… Μου είπε ότι θα ξαναγυρίσει, έφυγε για μία δουλειά. Ξαναγύρισε και μου είπε ότι θέλει να πάω να μείνω μαζί του. Από τότε δεν ξαναχωρίσαμε ποτέ» είπε η Μάρθα Κουτουμάνου.

«Ο Βλάσσης ήταν ερωτεύσιμος, ήταν ένα πράγμα πολύ περίεργο. Έβγαζε αθωότητα και μία ευθύτητα. Δεν ήταν κουτοπόνηρος» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στον Σάκη Ρουβά.

Σημειώνεται πώς η αποψινή εκπομπή του Σάκη Ρουβά στον ΣΚΑΙ θα είναι αφιερωμένη στον Βλάσση Μπονάτσο και εκτός από τη Μάρθα Κουτουμάνου, για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, θα δούμε ξανά τους «Απαράδεκτους» να εξιστορούν αξέχαστες στιγμές γέλιου και συγκίνησης για τον ηθοποιό και παρουσιαστή που κατάφερνε να μαγνητίζει το κοινό και τους συνομιλητές του.

Δείτε το απόσπασμα με την Μάρθα Κουτουμάνου: