Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής: «Αυτά τα κουίζ είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου κατά εκπομπής του Open αλλά και συγκεκριμένης παρουσιάστριας που τη «φωτογράφισαν» κάνοντας κουίζ για την προσωπική της ζωή, γεγονός που την ενόχλησε. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Katerina, μάλιστα έκανε λόγο για κιτρινισμούς και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

«Κι εμένα στο OPEN δεν περνάει ούτε μύγα που να λέγεται Κατερίνα για να καταλάβεις. Υπάρχει νομικό θέμα. Μόνο κάτι χαζά κουίζ παίζουν εκεί. Έλα. Μην ανοίξω το στόμα μου. Γιατί όταν λέμε για κιτρινισμούς να τα βλέπουμε όλα. Όταν λέμε για κιτρινισμούς και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, αυτά τα κουίζ που κάνουν σε εκείνο το κανάλι, αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αυτά είναι χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και δεν το περίμενα ούτε από την παρουσιάστρια που την σέβομαι τόσο πολύ, ούτε από τους συνεργάτες. Αλλά τέλος πάντων, τα νούμερα τηλεθέασης μιλούν. Ήθελα μέρες να το πω» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Το κουίζ που την ενόχλησε

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με την Μπέττυ Μαγγίρα, που προβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα (1/11).

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής παρουσιάστηκε ένα κουίζ με τίτλο: Ποια γνωστή παρουσιάστρια χώρισε και ο σύντροφός της έφυγε από το σπίτι παίρνοντας μαζί της και τον σκύλο.

Αναφορά στην προσωπική της ζωή έγινε την ίδια ημέρα και στη δική της εκπομπή με τη Σάσα Σταμάτη να βάζει φωτιές, ρωτώντας τη αν χώρισε.

«Χώρισες;» ρώτησε η Σάσα Σταμάτη και μετά την αρχική αμηχανία της, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Έλα, κάτσε κάτω τώρα. Έλα τώρα. Από μένα έχεις συνέντευξη; Ήρθες εδώ ν’ ανάψεις φωτιές».

Πηγή: newsbeast