Έκλαψε ο Παναγιώτης Λάμψιας στον αέρα του δελτίου για την Γεννηματά – «Ήταν άξια κόρη του πατέρα της»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε δάκρυα ξέσπασε ο δημοσιογράφος, Παναγιώτης Λάμψιας, μιλώντας για τη Φώφη Γεννηματά, όπως τη γνώριζε ο ίδιος. «Για πρώτη φορά νιώσαμε όλοι ότι τα λόγια και τα αισθήματα ήταν τόσο δυνατά, όπως εκφράστηκαν από φίλους, την οικογένειά της κι αντιπάλους. Αυτό λέει πολλά για την πολιτική και τον βίο της Φώφης Γεννηματά ως ανθρώπου» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια του πατέρα της λίγο πριν πεθάνει, όταν τον επισκέφθηκα στην Βούλα […] που είχε αγωνία για τα παιδιά του. Την ίδια αγωνία έζησα και στο πρόσωπο της Φώφης, μετά από τις αλλεπάλληλες μάχες που έδινε για την υγεία της, για να δει τα παιδιά της να μεγαλώνουν. Δεν τα κατάφερε μέχρι τέλους αλλά είναι άξια τα παιδιά της, όπως κι αυτή ήταν άξια κόρη του πατέρα της» είπε ο Παναγιώτης Λάμψιας ξεσπώντας σε δάκρυα, με τρεμάμενη φωνή και ζητώντας στη συνέχεια συγγνώμη που «έσπασε».

Συγγενείς, φίλοι, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου αλλά και απλοί πολίτες αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Τετάρτης σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα τη Φώφη Γεννηματά, που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, έπειτα από δύσκολη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 56 ετών. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης και τα τρία τους παιδιά.

Πηγή: newsbeast