Εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας με την κριτή του Dancing with the stars: «Να προσέχει τι λέει…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το επεισόδιο του «Dancing with the stars» το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής, σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να εκφράζει την αντίθεση του σε μια «διόρθωση» που έκανε το μέλος της κριτικής επιτροπής, Έλενα Λιζάρδου.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του γυρίσματος, η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησε την Έλενα Λιζάρδου και ο δημοσιογράφος θέλησε το σχόλιο της για την επιστροφή του «Dancing with the stars».

Τότε η κ. Λιζάρδου ανέφερε: «Δεν επέστρεψε το Dancing -συγγνώμη για την διόρθωση-, αυτό που γίνεται είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Για μένα είναι καινούριο. Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να πούμε ότι αυτό είναι σεζόν 7. Είναι η πρώτη σεζόν από ένα τεράστιο, πολύ λαμπερό σόου με επαγγελματίες εκπληκτικούς χορευτές διαλεγμένους έναν προς έναν. Εκπληκτικούς κριτές».

«Να προσέχει τι λέει!»

Στο τέλος της προβολής του συγκεκριμένου βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε μεταξύ άλλων πως: «Είναι ασέβεια για χορευτές επαγγελματίες που χόρευαν που έχουν προσφέρει συγκλονιστικές στιγμές, για ανθρώπους που ήταν στην κριτική επιτροπή γνώστες του είδους. Είναι ασέβεια -η κ. αυτή δεν ξέρω καν τι κάνει, προφανώς είναι χορεύτρια».

Όταν η Φαίη Σκορδά έκανε προσπάθεια να δικαιολογήσει τα όσα είπε η κ. Λιζάρδου, ο Γιώργος Λιάγκας είπε σε έντονο ύφος: «Να προσέχει τι λέει!»

Πηγή: newsbeast