Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τρανς σεφ: «Δεν με αφήνουν να δω το παιδί μου!»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η trans ακτιβίστρια Βανέσα Βενέτη που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Game Of Chefs» μίλησε για τη ζωή της και με πολύ πόνο και συγκίνηση αναφέρθηκε στο παιδί της το οποίο έχει να δει τέσσερα χρόνια.

«Αυτό είναι που φωνάζω ως ακτιβίστρια. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι γεννιέσαι ως αγόρι. Μπερδεύουν το βιολογικό φύλο με το κοινωνικό. Τρανς γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Δεν είναι επιλογή» είπε χαρακτηριστικά.

«Η κόρη μου είναι καρπός έρωτα με τη σύζυγό μου. Δυστυχώς δεν τα πάμε καλά… Δεν με αφήνει να δω το παιδί μου. Έχω να τη δω τέσσερα χρόνια, σήμερα είναι 10 ετών. Δεν το έχω δει ούτε σε φωτογραφία, μιλάμε αραιά και πού στο τηλέφωνο. Δεν ξέρω κατά πόσο του έχουν δηλητηριάσει τη ψυχούλα του. Με το παιδί μου είχαμε μια σχέση λατρείας, τώρα πια πολλές φορές μου λέει ότι δεν θέλει να μου μιλήσει, γιατί στεναχωρώ τη μητέρα του. Δεν είναι δίπλα μου οι συγγενείς μου, δεν με στήριξαν. Ούτε σε εκείνους επιτρέπει να βλέπει το παιδί μου» εξομολογήθηκε η Βανέσα Βενέτη.

Δείτε όσα είπε στον ΑΝΤ1