Χαμός στο GNTM 4: Τσαντίστηκε γιατί δεν ήθελε να κόψει τα μαλλιά της και ζήτησε να αποχωρήσει

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ώρα που όλα τα υποψήφια μοντέλα του GNTM φοβούνται έφτασε το βράδυ της Τρίτης. Οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 4 κλήθηκαν να έρθουν αντιμέτωποι με το Super Make Over και να αλλάξουν την εμφάνισή τους.

Ωστόσο η στάση μιας παίκτριας εκνεύρισε την Ζενεβιέβ Μαζαρί καθώς το νεαρό μοντέλο τσαντίστηκε αφού δεν ήθελε να αλλάξει τα μαλλιά της και ζήτησε να αποχωρήσει.

Η νεαρή Ειρήνη δεν ήθελε με τίποτα να αποχωριστεί τα μακριά μαύρα μαλλιά της και απείλησε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Θέλω να πάω σπίτι μου. Έχω ξενερώσει φουλ» έλεγε κάθε τόσο στις κοπέλες. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί πλησίασε τη νεαρή παίκτρια ώστε να μάθει τι συμβαίνει και να ηρεμήσει τα πνεύματα.

«Ρώτησα αν είναι λούσιμο ή βαφή και δεν μου είπαν» απάντησε η Ειρήνη.

«Ήρθες οικειοθελώς σε μία εκπομπή που τη βλέπεις τρία χρόνια. Ξέρεις ότι το makeover ισχύει πάντα. Είσαι μέρος μίας ομάδας που υπάρχουν κανόνες ίδιοι για όλους» της απάντησε η coach.

«Δεν είμαι έτοιμη να συνεχίσω στον διαγωνισμό» είπε στη Ζενεβιέβ και την έκανε έξαλλη.

«Με ξεπερνάει αυτό, ήρθες και νόμιζες ότι δεν θα σε αγγίξει κανείς. Τελικά ο άνθρωπος μπορεί να είναι ευγενικός και να μην δείχνει σεβασμό σε έναν διακεκριμένο άνθρωπο που ήρθε να επιμεληθεί το makeover σου. Θεωρώ ότι είναι ανήκουστο να έχουμε απέναντι τον κύριο Βιλλιώτη και δεν δέχεσαι ούτε να σου στεγνώσει τα μαλλιά, βγάζεις ψεύτες τους συνεργάτες του, Bye, bye, ντροπή» είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Πηγή: newsbeast