Τάσος Νούσιας: Αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το «μέλλον» του Στεφανή στον Σασμό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Τάσος Νούσιας μίλησε για τον ρόλο του Στεφανή στην σειρά Σασμός, καθώς και στον θάνατό του και αποκάλυψε επίσης, αν το κοινό θα συνεχίσει να τον βλέπει στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς.

«Ο Στεφανής είναι λίγο απερίσκεπτος, μόλις έπιασε λεφτά πήγε και πήρε αυτοκίνητο. Τώρα έχουμε ένα κομβικό σημείο, τον θάνατο του Στεφανή. Ο Στεφανής τελειώνει ως φυσική διαδρομή μέσα στην σειρά, όμως ο φόνος θα πρέπει να διαλευκανθεί. Ο ρόλος θα έχει flashback. Οπότε, κάπως παραμένω στην σειρά, μέσα στα επεισόδια που θα έρχονται. Πιο πολύ ως παλαιότερες στιγμές, όχι ως πνεύμα. Τουλάχιστον προς το παρόν. Τα επεισόδια γράφονται, οπότε θα δούμε», είπε αρχικά στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Στην συνέχεια εξήγησε πως τα επόμενα επεισόδια θα φέρουν μεγάλες ανατροπές και τόνισε πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό χώρο. «Δεν το έχω παρακολουθήσει. Δεν έχει νόημα να τοποθετηθώ στο σχόλιο κάποιου τρίτου. Είναι ένα κομβικό κομμάτι και έχει να κάνει με πολλά πράγματα, η παράμετρος είναι πολύ μεγάλη. Δεν θέλω να πάρω θέση. Αφορά στην Δικαιοσύνη, στα κανάλια, στους συναδέλφους που πλήττονται. Είναι ευαίσθητα πράγματα για να τα αναλύσουμε ελαφρά τη καρδία».

Πηγή: protothema