Αρχική ΕΛΛΑΔΑ MEDIA The Bachelor – Αρραβωνιασμένη η Αθηνά «φέτα πρόβλημα»;

The Bachelor – Αρραβωνιασμένη η Αθηνά «φέτα πρόβλημα»;


Αν έχεις χαζέψει λίγο τηλεόραση ή έχεις χρησιμοποιήσει έστω και λίγο τα MB στο κινητό σου τότε οι πιθανότητες είναι να έχεις πέσει πάνω σε αυτό το κορίτσι που διεκδικεί την καρδιά του Αλέξη Παππά στο φετινό The Bachelor.

H Αθηνά έκανε με το καλημέρα «μπαμ» στο νέο κύκλου του ριάλιτι αγάπης, φέρνοντας πεσκέσι ως υποψήφια νύφη στον γαμπρό, φέτα.

Κι αφού μας έδωσε να καταλάβουμε πως υπάρχει  «φέτα-πρόβλημα» ήρθε και το «κοτόπουλο μπλοκ» για να δώσει λίγη ακόμα γνώση στο τηλεοπτικό κοινό και στους χρήστες των social media.

Αρραβώνας πρόβλημα

Η ξανθιά yoga instructor, η οποία έχει ξεχωρίσει με τις επικές ατάκες της, μπορεί να αντιμετωπίσει κι ένα άλλο πρόβλημα στο μέλλον της στο The Bachelor.

Μπορεί λοιπόν να έχουμε δει την Ελληνοαμερικανίδα να διεκδικεί με πάθος τον Αλέξη Παππά, ωστόσο φαίνεται πως στην πραγματικότητα η καρδιά της χτυπάει για άλλον άντρα.

Ο συγκεκριμένος άντρας ακούει στο όνομα Νίκος, ζει στη Νέα Υόρκη και μάλιστα οι δυο τους είναι αρραβωνιασμένοι.

Η Αθηνά είχε ανεβάσει μάλιστα κοινά στιγμιότυπα με τον σύντροφό της στα social media, τα οποία ωστόσο έχει κλείσει λόγω του The Bachelor.

Σε ένα από αυτά που τραβήχτηκε στις 26 Μάϊο του 2019 αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Είπε το ναι (πρόταση γάμου)». Ένας σχολίασε μάλιστα: «Συγχαρητήρια στην όμορφη Αθηνά και στον Νίκο της. Καλά στέφανα».

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από τις ίδιες πηγές, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε επίσημα τον περασμένο Απρίλιο, αλλά αποφάσισαν από κοινού να αναβάλλουν τον γάμο τους για μετά το The Bachelor .

Όσο για το δεύτερο ψέμα της Αθηνάς; Αυτό έχει να κάνει με την ηλικία της, καθώς δεν είναι, όπως δηλώνει 26 ετών. Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες της εφημερίδας από τις ΗΠΑ, θέλουν την Αθηνά να είναι 31 ετών.

Πηγή: in