Έλενα Ακρίτα: Ειρωνικό σχόλιο για την ήττα του Τσιτσιπά – «Θα στεναχωρηθώ όταν γίνει υποχρεωτικό»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε την πρόκριση στον τελικό του Western & Southern Open στο Σινσινάτι από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, μετά από ένα ματς με ένταση, νεύρα και αποδοκιμασίες.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του κορυφαίου Έλληνα τενίστα για το εμβόλιο και ότι θα το κάνει όταν γίνει υποχρεωτικό, έχουν προκαλέσει αλγεινή εντύπωση στην κοινή γνώμη, αλλά και την επιστημονική κοινότητα, αφού θεωρείται ότι κάνει κακό στην εκστρατεία υπέρ του εμβολιασμού.

Ο Τσιτσιπάς δεν… γλίτωσε ούτε από τα “νύχια” της Έλενας Ακρίτα, η οποία αναφέρθηκε σε αυτόν με μια ειρωνική και αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook. “Έχασε ο Τσιτσιπάς την πρόκριση για τον τελικό του Σινσινάτι. Θα στεναχωρηθώ όταν θα γίνει υποχρεωτικό”, έγραψε.

Πριν από λίγες μέρες η Έλενα Ακρίτα έγραψε ότι και στο παρελθόν υποστήριζε ότι ο Τσιτσιπάς λέει “ανοησίες τύπου Χάροντς” και πρόσθεσε ότι όταν τα έλεγε της απαντούσαν ότι είναι νέο παιδί και ότι έχει συμπλέγματα.

Τι έγραψε η Ελενα Ακρίτα

Όταν γράφαμε ότι ο Τσιτσιπάς λέει ανοησίες τύπου Χάροντς, μάς απαντούσατε ότι είναι νεό παιδί μωρέ κι έχουμε συμπλέγματα – προφανώς γιατί είμαστε όλοι αποτυχημένοι τενίστες και τον ζηλεύουμε.

Τώρα που προκύπτει ότι ο Τσιτσιπάς έκανε αντικόβιντ τηλεοπτική καμπάνια ενώ σήμερα ανακοινώνει ότι είναι αντιεμβολιαστής και θα εμβολιαστεί μόνον αν γίνει υποχρεωτικό, τί έχετε να πείτε, γλυκούλια;

Παρεμπιπτόντως τα Χάροντς είναι ντεμοντέ, κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν ψωνίζει πλέον από εκεί.

Αλλά η Έλενα Ακρίτα δεν θα μπορούσε να μείνει εκεί. Έτσι βρήκε ευκαιρία με τις ανοησίες Τσιτσιπά για να γράψει και ένα ολίγον χολερικό σχόλιο για τους αγαπημένους της Άδωνι Γεωργιάδη και Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς ποστάρισε την φωτογραφία τους από αγώνα τένις μεταξύ τους και πρόσθεσε το σχόλιο:

Κάτι δεν πάει καλά με τους τενίστες λογικά.

Πηγή: tilestwra