Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Το ερωτικό τρίγωνο και το άσβεστο μίσος της Μυρσίνης για τις αδερφές Σταμίρη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι Άγριες Μέλισσες αγαπήθηκαν για δυο σεζόν από το τηλεοπτικό κοινό και ουσιαστικά εκείνο ήταν που έδωσε το κίνητρο η σειρά να συνεχιστεί και για τρίτη χρονιά.

Με τον Αύγουστο να έχει μπει και τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει για τα καλά οι φανατικοί τηλεθεατές μετρούν αντίστροφα για τα νέα επεισόδια. Από τα πρώτα spoilers αλλά και τα όσα έχουν πει οι σεναριογράφοι οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές με νέα πρόσωπα να εισβάλλουν και να φέρνουν τα πάνω κάτω.

Ένα από τα ερωτικά τρίγωνα που θα ιντριγκάρει τους τηλεθεατές στις Άγριες Μέλισσες τη νέα σεζόν λέγεται ότι είναι αυτό της Μυρσίνης, του Δούκα και του Ακύλα. Ο χουντικός Μεγαρίτης αναμένεται να εγκατασταθεί στο Διαφάνι και με «συνέταιρο» τον Μελέτη θα κάνει δύσκολη τη ζωή των κατοίκων του χωριού.

Ο θάνατος της Ανέτ και του Μιλτιάδη έχουν αφήσει ένα τεράστιο κενό στον Δούκα Σεβαστό. Παρόλο που η Μυρσίνη συνεχίζει να θέλει τις τρεις αδερφές Σταμίρη νεκρές στις Άγριες Μέλισσες,

ο Σεβαστός κρατά μεγάλη απόσταση από το τρελό μίσος της συζύγου του για τις τρεις αδελφές.

Η Μυρσίνη βλέπει στο πρόσωπο του χουντικού Ακύλα Μεγαρίτη αυτό που θέλει και η ίδια τόσο καιρό, την εκδίκηση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά, με μια ιδιαίτερη σχέση να αναπτύσσεται μεταξύ τους, καθώς και οι δύο είναι παντρεμένοι.

Πηγή: protothema