Κατέρρευσε στον αέρα η Μαρία Ιωαννίδου όταν έμαθε ότι πέθανε ο Βοσκόπουλος (βίντεο)


Με τρεμάμενη φωνή και εμφανώς σοκαρισμένη από την ξαφνική απώλεια του «άρχοντα» του ελληνικού τραγουδιού Τόλη Βοσκόπουλου, η συνεργάτιδα και φίλη του Μαρία Ιωαννίδου, μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not.

Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα και τη συγκίνησή της, η ηθοποιός πληροφορήθηκε τον θάνατό του λίγα λεπτά προτού βγει στον αέρα της εκπομπής. «Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει! Το πληροφορήθηκα από εσάς! Από εσάς! Είναι συγκλονιστικό!» δήλωσε φορτισμένη η Μαρία Ιωαννίδου.

«Γνώρισα τον Τόλη πολλά χρόνια πίσω. Ζήσαμε θειικές στιγμές μαζί. Ήταν συγκλονιστικός. Γέμιζε όλη η λεωφόρος Αλεξάνδρας για να έρθουν να δουν τον Τόλη Βοσκόπουλο. Αυτό τον ερωτικό, τον μελωδικό Τόλη Βοσκόπουλο. Ήταν πολύ τρυφερός και γενναιόδωρος με τις γυναίκες. Μου είχε χαρίσει ένα σκυλάκι που το είχα δεκαπέντε χρόνια. Τον αγαπούσα πολύ, ήταν ξεχωριστός μοναδικός. Ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας μου, της ιστορίας μου, της πορείας μου. Πριν από έναν χρόνο ήμασταν μαζί. Όποτε έβγαινε στη σκηνή εγώ έκλαιγα»! δήλωσε φορτισμένη η ηθοποιός.

Πηγή: hairt