Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Βούρκωσε on air – «Δεν περίμενα αυτά τα σχόλια…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης φιλοξενήθηκαν σήμερα στην εκπομπή Love it και μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο Survivor. 

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στα σχόλια που έκαναν για εκείνους πρώην συμπαίκτες τους και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βούρκωσε on air. Όπως είπε, δεν περίμενε να ακούσει ότι η σχέση που είχε με τον Σάκη Κατσούλη ήταν…  στημένη και πως ποτέ μπροστά τους δεν έθιξε κάποιος τα θέματα που σχολίαζαν στην κάμερα της παραγωγής του Survivor.

“Oι περισσότεροι ήταν προκατειλημμένοι μαζί μας, ότι όλο αυτό το στήσαμε. Και τα παιδιά, οι συμπαίκτες μας, δε το ξέραμε. Εμείς ζούσαμε μάλλον σε ένα ροζ συννεφάκι. Δε το περίμενα. Πολλά σχόλια αρνητικά για εμάς και μπροστά μας δεν είχε γίνει καμία τέτοια κουβέντα. Δε το περιμέναμε. Αρχικά να πω ότι πλέον με κανένα παιδί δεν έχω πρόβλημα. Έχει περάσει το παιχνίδι, ζούμε τώρα την πραγματική μας ζωή, την καθημερινότητά μας. Από εκεί και πέρα εντάξει, με τον Ηλία είχα στεναχωρηθεί και την Κάρολ γιατί είχαμε πολύ καλή σχέση. Εντάξει, επειδή πραγματικά σε ρουφάει το παιχνίδι, και το νησί, σίγουρα θα βρεις κάτι να πεις, σίγουρα.

Απλά εμένα μου κάνει εντύπωση γιατί εμείς οι δυο είχαμε κρατήσει μια στάση που απλά σχολιάζαμε τα γεγονότα, δε μπαίναμε πιο βαθιά.”, είπε η αθλήτρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: faysbook