Η μεγάλη παρεξήγηση στο Instagram: Η μυστηριώδης περσόνα Soula Glamorous τα βάζει με την Ιωάννα Τούνη


Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η γνωστή αλλά μυστηριώδης «περσόνα» του ινσταγκραμ, Σούλα Γκλάμορους. Απαντώντας σε ερώτηση ενός follower της για το αν «τα έσπασαν με τη Τούνη» η Σούλα – που ποτέ δεν μασάει τα λόγια της – ξάστερα είπε πως «λοιπόν, όλοι ξέρετε πόσο την έχω στηρίξει από την ημέρα 1 που ήταν στο παιχνίδι μέχρι τώρα. Έχει θυμώσει δε μου μιλάει βασικά δεν διαβάζει καν τι της έχω στείλει και έχει παρεξηγηθεί. Πράγμα που θεωρώ ασέβεια».

Οι δύο ινφλουένσερ είχαν στο παρελθόν καλή σχέση, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού είχαν επισκεφθεί μαζί τη Μύκονο. Ωστόσο, μια παρεξήγηση – για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχει προκαλέσει ένα μεγάλο ρήγμα. Μια ενδεχόμενη αιτία θα μπορούσε να είναι η αποκάλυψη της «Σούλας» για τη μυστική σχέση που φαίνεται ότι διατηρεί η Ιωάννα Τούνη με το μοντέλο και παρουσιαστή, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Παρότι οι δύο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει το αν είναι ή όχι μαζί, πολλοί followers τους έχουν επιδοθεί σε ένα «σαφάρι» ψαχουλεύοντας ότι ανεβάζουν οι δυο τους.

Σημειώνεται, ότι η πραγματική ταυτότητα της Soula Glamorous, κρατείται μυστική σαν φαραωνικό μυστικό. Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, που ακριβώς μένει και με τι ασχολείται. Ωστόσο, το αιχμηρό χιούμορ, οι ειλικρινείς απαντήσεις της, αλλά και οι αδελφικές συμβουλές της σε νεαρότερους follower την έχουν αναδείξει σε μια από τις μεγαλύτερες ινφλούενσερ της χώρας που μετρά περισσότερους από 416 χιλιάδες φίλους.

Πηγή: protothema