Το Οpen θα κινηθεί νομικά κατά της Καινούργιου επειδή έσπασε…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τη στιγμή που το Open θα κινηθεί νομικά εναντίον της Κατερίνας Καινούργιου, καθώς έσπασε τη ρήτρα του συμβολαίου τους, η καλλονή παρουσιάστρια μπήκε απευθείας σε mood διακοπών μετά το φινάλε της εκπομπής της και τη λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι.

Η λαμπερή παρουσιάστρια δεν έχασε λεπτό και, αφού ετοίμασε της βαλίτσες της, έβαλε μπρος για το «στολίδι» του Αργοσαρωνικού, την Ύδρα, μαζί με τον σύντροφό της, εφοπλιστή Φίλιππο Τσαγκρίδη. Έπειτα από μία εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά, η Κατερίνα φωτογραφήθηκε σε σκάφος με το μαγιό της:

 «To καλοκαίρι μου ξεκίνησε, σας ευχαριστώ για τα υπέροχα μηνύματά σας» έγραψε στο Ιnstagram. Η Κατερίνα Καινούργιου, ως γνωστόν, έριξε αυλαία την Παρασκευή στο Open με την εκπομπή «Ευτυχείτε». Την ίδια μέρα κατήγγειλε τη σύμβασή της με το κανάλι και οι λόγοι που επικαλέστηκε και βγήκαν στο φως της δημοσιότητας ήταν η απουσία στήριξης από τη Διεύθυνση Προγράμματος του σταθμού, αλλά και μειωμένο μπάτζετ, που προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της διοίκησης του Open. Οπως λέγεται, η ρήτρα που θα κληθεί να πληρώσει η Καινούργιου για το σπάσιμο το συμβολαίου της είναι πάρα πολύ μεγάλη!

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής το κανάλι απάντησε λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς πως πρόκειται να κινηθεί νομικά: «Ο τηλεοπτικός σταθμός Open θα ασκήσει δυναμικά κάθε νόμιμο και θεσμικό του δικαίωμα απέναντι σε όλους όσοι εφευρίσκουν και επικαλούνται αναληθείς ισχυρισμούς για να μην τιμήσουν τις δεσμεύσεις τους, καθώς και απέναντι σε όσους συμμετέχουν, υποκινούν και ανέχονται αθέμιτες και αντιεπαγγελματικές πρακτικές. Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα απαντηθούν μέσω της νόμιμης οδού όσα ανυπόστατα αναφέρονται στο εν λόγω εξώδικο, ενώ ο σταθμός θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προάσπιση των συμφερόντων του και της επαγγελματικής δεοντολογίας που πρέπει να τηρείται σε κάθε χώρο και, ιδίως, στοn χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης».

Και η ανακοίνωση κλείνει τονίζοντας πως το Open συνεχίζει να προγραμματίζει τις επόμενες κινήσεις του αναφορικά με τη νέα τηλεοπτική σεζόν: «Το Open, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον τρίτο χρόνο της δυναμικής του λειτουργίας, συνεχίζει απρόσκοπτα τον σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν με αποκλειστικό γνώμονα την παροχή πλουραλιστικού και ποιοτικού προγράμματος στο τηλεοπτικό κοινό».