Το επικό «άδειασμα» του Τζέιμς Καφετζή στο Ευτυχείτε: «Πείτε μου ότι είναι photoshop»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε μια ιδιαίτερη ανάρτηση προχώρησε σήμερα στο Instagram του ο Τζέιμς Καφετζής.

Έχοντας δεχτεί πολλές ερωτήσεις από τους followers του σχετικά με τον ποιον από τους τέσσερις φιναλίστ του Survivor θα στηρίξει στον τελικό του, θέλησε να δώσει μια απάντηση.

«Επειδή μου έρχονται πολλά μηνύματα για το ποιον θα στηρίξω στον τελικό του Survivor, θέλω να σας δείξω που θα δώσω εγώ την “ψήφο” μου. Θα “ψηφίσω” μια αληθινή σαρβάιβορ που apparently με στήριξε κιόλας όσο ήμουν στο παιχνίδι, ώστε να βοηθήσω να γίνει λίγο ευκολότερη η καθημερινότητά τη. Επιτέλους κλείνει πλέον αυτός ο κύκλος, όποτε ας τον κλείσουμε με αγάπη», έγραψε στην αρχή.

Ωστόσο, επειδή δεν έγραψε κάποιο όνομα πολλοί πίστευαν ότι εννοεί την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Με νέα του ανάρτηση όμως ξεκαθάρισε και δήλωσε πως θα στηρίξει την Δήμητρα, η οποία χρειάζεται βοήθεια για να παραμείνει ενεργή με ένα αναπηρικό αυτοκίνητο.

«Ελπίζω τώρα να είναι πιο κατανοητό ποια θα ψηφίσω. Δήμητρα. Θα “ψηφίσω” την Δήμητρα», τόνισε.

Το επικό «άδειασμα» του Τζέιμς στο Ευτυχείτε

Το πρωί της Τετάρτης, ωστόσο, η εκπομπή Ευτυχείτε φαίνεται να παρερμήνευσε το post του Τζέιμς με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της να αποκαλύπτουν πως ο Τζέιμς θέλει η Μαριαλένα να σηκώσει το τρόπαιο, κάτι που όμως δεν ειπώθηκε ποτέ.

Ο ίδιος παρακολούθησε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και απορημένος προχώρησε σε ένα tweet, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πείτε μου ότι αυτό είναι photoshop please».

Πηγή: enimerotiko