Survivor: Η εpωτική εξομολόγηση του Σάκη στη Μαριαλένα – «Είσαι όλη μου η ζωή…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την πιο τρυφερή στιγμή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Τρίτης.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγωνίσματος για την δεύτερη ατομική ασυλία το πρώην ζευγάρι ήρθε να επιβεβαιώσει με τον πιο περίτρανο τρόπο πως δεν είναι πλέον πρώην αλλά νυν.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα στον ενθουσιασμό της νίκης, ο παίκτης του Survivor θέλησε να προχωρήσει σε μια ερωτική εξομολόγηση… ψιθυριστά στην πρώην αγαπημένη του.

«Είσαι μεγάλος! Είσαι ο καλύτερος! Είσαι ο νικητής του φετινού Survivor», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για να απαντήσει ο Σάκης Κατσούλης.

«Χωρίς εσένα δεν μπορώ να τα καταφέρω… Χωρίς εσένα δεν μπορώ ποτέ να παίξω. Ποτέ χωρίς την υποστήριξη σου. Δεν τα έχω καταφέρει ούτε μια φορά. Όποτε είσαι νευριασμένη δεν μπορώ ούτε μια φορά. Είσαι όλη μου η ζωή! Σε ευχαριστώ για όλα. Ευχαριστώ απ’ την καρδιά μου».

Η αγκαλιά των δύο παικτών του Survivor, μάλλον, τα είπε όλα με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να συμπληρώνει λιτά πως «εγώ σ’ ευχαριστώ».

Πηγή: hairt