Παραίτηση-βόμβα από το Open

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Παραίτηση-βόμβα έσκασε το μεσημέρι της Τρίτης στο Open! Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του primetime.gr, ο Θέμης Μάλλης, που από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Open μέχρι και σήμερα, ήταν υπεύθυνος των ψυχαγωγικών εκπομπών, αλλά και των daytime shows του σταθμού, υπέβαλε την παραίτηση του στη διοίκηση του καναλιού.

Η παραίτηση έπεσε φυσικά σαν «κεραυνός» εν αιθρία, καθώς ο Θέμης Μάλλης ήταν ο άνθρωπος που είχε δημιουργήσει τις πιο επιτυχημένες εκπομπές του Open στα 3 χρόνια λειτουργίας του, όπως το Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου, το Έλα Χαμογέλα με τη Σίσσυ Χρηστίδου, το Για την παρέα του Νίκου Μουτσινά, τα καλοκαιρινά πρωινά Καλοκαίρι not, το The Booth κ.α.

Όπως διαβάζουμε, ωστόσο, για τους καλά γνωρίζοντες τις σχέσεις εντός Open, φαίνεται ότι ο Θέμης Μάλλης, είχε αποστασιοποιηθεί από επιλογές της διεύθυνσης προγράμματος τους τελευταίους μήνες, εκφράζοντας πολλές φορές τη διαφωνία του για προγράμματα που έφερναν αρνητικό πρόσημο στους πίνακες τηλεθέασης.

Αυτή τη στιγμή, το πρώην πλέον στέλεχος του Open, εξετάζει δύο σημαντικές προτάσεις από medιa group αλλά και από τηλεοπτικό σταθμό, για αυξημένες μάλιστα αρμοδιότητες.

Η παραίτηση του Θέμη Μάλλη αναμένεται να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων και στις διαπραγματεύσεις του σταθμού τόσο με την Κατερίνα Καινούργιου, όσο και με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Πηγή: fthis