Χαμός στον αέρα! Μικρούτσικος και Γκουντάρας τσακώθηκαν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε άγριο καβγά εξελίχθηκαν οι σπόντες ανάμεσα σε Ανδρέα Μικρούτσικο και Γρηγόρη Γκουντάρα στην εκπομπή «Ευτυχείτε», με αφορμή τον σχολιασμό του πρώτου για την παρουσία του James Καφετζή στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Μιλώντας για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής Love It στο κανάλι του ΣΚΑΪ η οποία χθες κατάφερε λίγο να ανέβει παρουσιάζοντας τον δημοφιλή παίκτη του Survivor ο οποίος μάλιστα δεν έβλεπε την ώρα να αποχωρήσει, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέταξε τα βέλη του στον σταθμό.

Στην προσπάθειά του να απαντήσει ο Γρηγόρης Γκουντάρας, εκνευρίστηκε με τη σπόντα του Μικρούτσικου: «Δε συγχίζομαι για τον James, άλλοι συγχίζονται για τον ΣΚΑΪ . Τα κακώς κείμενα θα λέω» απάντησε ο γνωστός παρουσιαστής με τον Γκουντάρα να ανταποδίδει καθώς οι τόνοι είχαν αρχίσει να ανεβαίνουν: «Για τη δεοντολογία μου δε μου έχει μιλήσει κανείς. Μη μου λες για ΣΚΑΙ. Εγώ πάντα λέω την άποψή μου. Μην το ξαναπείς, γιατί δε μου αρέσει» απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας ο οποίος φημολογείται ότι του χρόνου θα μετακομίσει στον σταθμό του ΣΚΑΪ.

Φανερά εκνευρισμένος ο Μικρούτσικος απάντησε: «Γιατί να μην το ξαναπώ; Θα μου πεις τι θα λέω; Το είπα την προηγούμενη χωρίς να ξέρω τίποτα. Τώρα ξέρω αυτά που έχω διαβάσει. Την προηγούμενη φορά άκουσα πως πήγε συμπαθητικά το House of Fame. Και είπα όταν κάνεις το μαύρο άσπρο… Τι γίνεται με σένα και τον ΣΚΑΙ; Και μετά από δυο μέρες το έγραφαν όλοι. Εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα και αν δουλεύαμε μαζί, θα σου έλεγα πήγαινε εκεί που είναι καλύτερα» απάντησε ο Μικρούτσικος και η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να κατευνάσει τα πνεύματα.