Survivor: Μετά την αποχώρηση στην αγκαλιά της πρώην του;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν πρόλαβε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και ήδη φαίνεται να ανυπομονεί να τα ξαναβρεί με την πρώην.

Ο λόγος για τον James Καφετζή, ο οποίος είχε αποκαλύψει πως λίγο πριν μπει στο παιχνίδι είχε χωρίσει με την εντυπωσιακή Maxine από τη Γερμανία.

Ωστόσο είχε αφήσει να εννοηθεί πως ήταν λίγο περίπλοκα τα πράγματα μεταξύ τους.

«Έχω ένα extra κίνητρο σήμερα, επειδή έχει γενέθλια η γιαγιά της Maxine, η οποία γίνεται 93, αν θυμάμαι καλά, κάθε χρόνο της στέλνω λουλούδια. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ακόμα στο παιχνίδι, οπότε δεν το είχα προμελετήσει, οπότε θέλω πολύ να κερδίσουμε για να μπορέσω να ευχηθώ σε εκείνη και να το μεταφέρει στη γιαγιά της. Είχε έρθει διακοπές στη Ρόδο και μετά έμεινε ένα εξάμηνο. Μία πληροφορία – σοκ είναι ότι είναι πρώην μου. Πήγε να γίνει επανασύνδεση πριν μπω στο παιχνίδι και με πήρατε εδώ και έχει μείνει στη μέση… Αν υπάρχει ακόμα, που ελπίζω να υπάρχει, θα το μάθουμε σήμερα. Εγώ θέλω! Έχω σοβαρό σκοπό», είχε πει ο James Καφετζής.

Και τώρα ανέβασε στα stories του μια φωτογραφία, που θα μπορούσε να είναι μια κίνηση για να την ξανακερδίσει!

Η κολλητή φίλη του James Καφετζή είχε μιλήσει στο Happy Day και είχε επιβεβαιώσει το γεγονός ότι ο James και η Maxine δεν ήταν μαζί, όταν εκείνος είχε φύγει για το Survivor.

«Δεν μιλάω μαζί της. Περίπου δεν υφίσταται πια. Είχαν χωρίσει πριν μπει στο παιχνίδι. Δεν θέλω να πω πολλά πάνω σε αυτό… Πλέον δεν υφίσταται αυτή η κοπέλα που δείχνουν από όσο ξέρω», είχε πει εκείνη στην εκπομπή.

Φαίνεται όμως, πως ο James είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την επανασύνδεση που είχε αφήσει στη μέση. Συγκεκριμένα πόσταρε μια φωτογραφία της κούκλας συντρόφου του κι έγραψε: «See you soon», σημειώνοντας με χιούμορ: «Έπεσε παντόφλα».

«Θέλω να σου πω πόσο περήφανη είμαι για σένα, για το πόσο μακριά έχεις φτάσει και για αυτά που έχεις πετύχει. Σε παρακαλώ μείνε δυνατός και κοίτα μπροστά. Γύρνα πίσω ο ίδιος άνθρωπος που γνώρισα πριν από δυο χρόνια. Ανυπομονώ να σε κάνω μια μεγάλη αγκαλιά το καλοκαίρι και να σε δω. Πολλή αγάπη», του είχε πει η ίδια σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας που είχαν συνομιλήσει.

Δείτε το story του James:

Πηγή: in