«Με πήρε ο Μικρούτσικος όταν ήμουν στο Mega και μου είπε “Με γάμ… μωρή π…α”!»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Σε είκοσι μέρες την κατέβασε την εκπομπή».

Ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη πριν από χρόνια με τον Ανδρέα Μικρούτσικο αποκάλυψε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός.

Συνέντευξη στην εφημερίδα Freddo και τη Νανά Παλαιτσάκη παραχώρησε η Βάσια Τριφύλλη που αποκάλυψε μετά από χρόνια ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Σε στεναχωρεί που ο Αντρέας Μικρούτσικος έχει απομονωθεί;

Ο Αντρέας με πήρε τηλέφωνο όταν ήμουν στο Mega με το “Η ώρα η καλή”. Σε είκοσι μέρες την “κατέβασε την εκπομπή”. Μου τηλεφώνησε και μου είπε «Με γάμ… μωρή π…α». Πίστεψέ με, το μεγαλύτερο «μπράβο» που έχω πάρει ήταν απ’ αυτόν τον υπερταλαντούχο άνθρωπο. Ο Αντρέας όμως δεν βγήκε ποτέ να πει ότι «είμαι ο βασιλιάς της τηλεόρασης». Δεν μου αρέσουν αυτά. Ούτε από άντρες, ούτε από γυναίκες. Κάποτε και μένα μου λέγανε διάφορα.

Μ’ ενοχλούσε πάρα πολύ. Τώρα “εθνική παρουσιάστρια, η Ρούλα”. Ελάτε, ρε παιδιά. Ας μας βγάλουν και στους Ολυμπιακούς, στη Βραζιλία, με τις πατερίτσες, να φανεί η λεβεντιά μας. Η Ρούλα έκανε σόου “ξεπατικωσούρα” από την ιταλική τηλεόραση, δεν το έκανε καμία άλλη από μας. Αυτό δεν το έχει πει κανείς ανοικτά. Όπως παρουσίαζε ο Γιώργος Πολυχρονίου τον «Τροχό της Τύχης», δεν μπορεί να το κάνει κανένας. Όπως έκανα εγώ το «Ραντεβού στα τυφλά», κανένας. Ούτε ο ταλαντούχος Μάρκος Σεφερλής μπορεί να το κάνει.

zappit