MasterChef: Τα λόγια που έκαναν τον Νίκο Σκορδάκη να δακρύσει μπροστά στους κριτές (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Νίκος Σκορδάκης ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση και δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του την ώρα που ο σεφ Νίκος Θωμάς ευχαριστούσε όλους τους παίκτες του φετινού κύκλου του διαγωνισμού μαγειρικής.

«Θέλω να πω ευχαριστώ σε σας παιδιά για τη συνεργασία και την φετινή χρονιά. Έχουμε περάσει υπέροχα. Είναι κλισέ αλλά είστε σε πολύ καλό επίπεδο και όσο λιγοστεύετε, δενόμαστε και περισσότερο μαζί σας. Εγώ τουλάχιστον που είμαι λίγο ευαισθητούλης. Μακάρι να μην έφευγε κανείς σας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Θωμάς. «Κουράγιο, δύναμη, η διαδρομή τελειώνει. Τίποτα δεν τελειώνει όμως εδώ. Έξω ξεκινάνε τα ωραία και τα όμορφα».

Σε αυτά τα λόγια, λοιπόν, ο Νίκος Σκορδάκης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του!

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί είναι σαν πατέρας μας, σαν φίλος μας και είναι δίπλα μας όλον αυτόν τον καιρό. Οτιδήποτε θέλουμε, το ζητάμε και μας το φέρνει. Δεν μας χαλάει χατίρι, μας βοηθάει, μας εμψυχώνει και πόσο μάλλον όταν ξέρεις πως πρέπει να σε κρίνει όταν καλείσαι να αντιγράψεις ένα πιάτο του. Όλο αυτό είναι λίγο περίεργο» αποκάλυψε ο παίκτης στην κάμερα του MasterChef.

Πηγή: dikaiologitika