«Νικητής» του Survivor ο Τριαντάφυλλος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Τριαντάφυλλος είναι το πρόσωπο του φετινού Survivor και αυτό δεν μπορεί αν το αμφισβητήσει κανείς. Μπορεί αγωνιστικά να μην είναι τόσο δυνατός, ίσως να είναι και από τους πιο αδύναμους παίκτες, όμως οι πράξεις του και τα λόγια του μέσα στο παιχνίδι, φαίνεται πως έχουν κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό αφού κάθε φορά που βγαίνει στην σέντρα του δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης».

Ο Τριαντάφυλλος  είναι σίγουρος ο μεγάλος κερδισμένος από το φετινό ριάλιτι επιβίωσης

Δεν είναι τυχαίο πως ο «Ντάφυ» έχει γίνει «εξολοθρευτής» και μπορεί να βγήκε χθες για 7η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση, όμως δεν θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει όπως σας αποκαλύψαμε νωρίτερα. Η ουσία όμως είναι πως ο Τριαντάφυλλος είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor και ο λόγος είναι απλός.

Το χρηματικό έπαθλο που θα πάρει μεγάλος νικητής στο τέλος του παιχνιδιού, γνωρίζουμε πως είναι 100.000. Σύμφωνα με όσα έχουν αναφέρει τα ρεπορτάζ σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, ο Τριαντάφυλλος αμείβεται με 6.000 ευρώ τη βδομάδα.

Από τη στιγμή που ο τραγουδιστής έμεινε για 16η βδομάδα στο παιχνίδι, ο υπολογισμός είναι απλός. Ο «Ντάφυ» έχει βάλει στο λογαριασμό του ήδη 96.000 ευρώ και οδεύει προς τα 100.000 την επόμενη βδομάδα, όσα δηλαδή θα πάρει ο μεγάλος νικητής!

Από κοντά βέβαια είναι ο Αλέξης Παππάς, που κερδίζει τη βδομάδα 5.000, άρα έχει στον τραπεζικό του λογαριασμό 80.000.

Όσο για την Ελευθερία Ελευθερίου, αποχωρεί σήμερα έχοντας κερδίσει 64.000 ευρώ τουλάχιστον, βάσει πάντα των ποσών που έχουν ακουστεί για τους παίκτες.