ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΪΒΑΖ: Η τραγική στιγμή που η σύζυγος και ο γιος του μαθαίνουν για την εν ψυχρώ εκτέλεση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σπαρακτικές σκηνές περιέγραψε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, όταν την Παρασκευή προσπαθούσε να μάθει αν όντως ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν αυτός που εκτελέστηκε εν ψυχρώ στον Άλιμο.

“Χτύπησε το τηλέφωνό μου, ήταν ένας συνάδελφος συνδικαλιστής που μου είπε ότι σκότωσαν τον Γιώργο. Δεν το πίστεψα, λέω θα κάνει λάθος. Πήρα τηλέφωνο τον Μανώλη τον Ασαριώτη, ο οποίος είναι συνεργάτης του Γιώργου στο bloko (το site που είχε το θύμα) και φίλος του” ο οποίος δεν γνώριζε τίποτα. Στη συνέχεια, όπως είπε, τηλεφώνησε στον Σπύρο Λεβιδιώτη, συνεργάτης του και αυτός, όμως ούτε και εκείνος γνώριζε κάτι.

“Πήρα τη γυναίκα του, τη Στάθα και μου λέει: “Γιώργο χτύπησαν τον Γιώργο;”. Τη ρώτησα γιατί το λέει αυτό, και τότε μου λέει κάποιον χτύπησαν και είναι κοντά στο αυτοκίνητο του Γιώργου. Ε, μετά άκουσα μια αναστάτωση, κάποιες φωνές …”, είπε εμφανώς ταραγμένος ο κ. Καλλιακμάνης.

“Ο γιος προσπαθούσε να δει αν αυτός που είναι πεσμένος κάτω μπρούμυτα, μέσα στα αίματα, είναι ο πατέρας του”

Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ τη μοιραία μέρα της δολοφονίας του έφυγε από το πλατό της εκπομπής στις 13:40 και κατά τη διάρκεια της επιστροφής του στο σπίτι μίλησε στο τηλέφωνο με τη γυναίκα του. Τραγική ειρωνεία το ότι η σύζυγός του όταν κατάλαβε ότι κάτι συνέβη στη γειτονιά τους προσπάθησε να ξαναεπικοινωνήσει με τον δημοσιογράφο προκειμένου να πάει στο σημείο του εγκλήματος για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Τέλος, ο Γιώργος Καλλιακμάνης είπε πως ο 19χρονος γιος του δημοσιογράφου βγήκε στον δρόμο για να δει τι συμβαίνει.

“Πήγε στο σημείο και προσπαθούσε να δει αν αυτός που είναι πεσμένος κάτω μπρούμυτα, μέσα στα αίματα, είναι ο πατέρας του. Προσπαθούσε να αναγνωρίσει από τα ρούχα. Φυσικά όταν διαπίστωσε ότι ήταν ο πατέρας του, έπαθε σοκ, άρχισε να φωνάζει…” αποκάλυψε ο συνδικαλιστής αστυνομικός.

Η γυναίκα του είδε παρκαρισμένο το αμάξι και κατάλαβε μετά τι συνέβη, ενώ δεν την άφησαν να πλησιάσει.

Ο κ. Καλλιακμάνης έκανε λόγο για ένα “πολύ γερό έγκλημα”, αφού από τις 13 σφαίρες, οι 10 κατέληξαν στο σώμα του Γιώργου Καραϊβάζ.