ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ στο «Καλύτερα δε γίνεται»: «Αν συνέβη αυτό, ζητώ πραγματικά συγνώμη»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το απόσπασμα που προβλήθηκε, αφορούσε στο σημείο που ο Σταμάτης Σπανουδάκης μίλησε για την ομοφυλοφιλία και τους ομοφυλόφιλους. Μάλιστα, δεν σχολιάστηκε μόνο η απάντηση του γνωστού συνθέτη, αλλά και η ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου.

Μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού σημείωσε: «Δεν ξέρω που να αρχίσω, που να το πιάσω και που να το αφήσω. Να το πιάσω από εκεί… Τι σημαίνει, αν επιτρέπεται η λέξη, ομοφυλόφιλος; Όλη αυτή η συζήτηση νομίζω ότι θα είχε θέση το 1950, το 1940. Μήπως ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε ακριβώς επειδή γνώριζε τις απόψεις του;

Αισθάνομαι ότι η τοποθέτηση του στην απάντηση του ήταν ότι δεν έχει θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά έχει θέμα με το gay pride, αν κατάλαβα καλά. Κρατάμε λοιπόν την εκτίμηση μας στο μουσικό έργο του Σταμάτη Σπανουδάκη, συμφωνούμε στο ότι διαφωνούμε με τις απόψεις του σε κάποια θέματα και πάμε παρακάτω».

Λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο και ενώ η εκπομπή είχε προχωρήσει σε άλλο θέμα, η Ναταλία Γερμανού δέχθηκε ένα μήνυμα στο τηλέφωνο της από τον Νίκο Χατζηνικολάου το οποίο και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό.

«Η ερώτηση που έκανα στον Σταμάτη Σπανουδάκη έγινε με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις του και το κόψατε στο μοντάζ. Η ερώτηση έγινε με αφορμή δηλώσεις του που τις χαρακτήρισα ομοφοβικές και είναι κρίμα να διαστρεβλώνετε τα όσα είπα» έγραφε το μήνυμα του δημοσιογράφου.

Η Ναταλία Γερμανού τότε απάντησε: «Αν συνέβη αυτό, Νίκο μου, ζητώ πραγματικά συγνώμη. Ρωτώ και το control ευθέως. Κακώς κόψαμε το απόσπασμα έτσι αν ο Νίκος έθεσε μια ερώτηση που αφορούσε παλαιότερες ομοφοβικές δηλώσεις του Σταμάτη Σπανουδάκη και τον εκθέτουμε. Ολόκληρος Χατζηνικολάου να στέκεται απλώς να ρωτάει “ποια είναι η γνώμη σας για την ομοφυλοφιλία”. Θα παρακαλούσα, Βασίλη μου, να επανορθώσουμε άμεσα και να δοθεί η ερώτηση ολόκληρη όπως ακριβώς έγινε. Του το χρωστάμε. Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων. Θα γίνει Νίκο και σ’ ευχαριστώ για το μήνυμα. Γιατί δεν μπορώ να είμαι από πάνω σε όλα. Αυτά τραβάω. Κακώς κόπηκε έτσι. Διαχωρίζουμε τη θέση μας ως μπροστινοί».

Πηγή: fthis