SURVIVOR – TΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ: Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον πατέρα του – Τι αποκάλυψε φίλος του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φίλος του Τριαντάφυλλου αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο τραγουδιστής και παίκτης του Survivor όταν σκοτώθηκε ο πατέρας του σε τροχαίο και αποκάλυψε πως η μητέρα του δεν είναι καλά με τα όσα βλέπει να συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

“Ο Τριαντάφυλλος έχει δουλέψει σκληρά για να φτάσει εκεί που είναι. Έχει φάει μεγάλες καταπρακιές και στην καριέρα του και στην προσωπική του ζωή. Ο πατέρας του σκοτώθηκε όταν τον είδε να τραγουδάει για πρώτη φορά στη Ρόδο. Την πρώτη μέρα που τραγούδησε πήγε να τον δει ο πατέρας του και φεύγοντας σκοτώθηκε σε τροχαίο. Το παιχνίδι το βλέπουν οι συγγενείς του. Έχω συχνή επικοινωνία με την αδερφή του και τον ξάδελφο του και έχω ακούσει πως η μητέρα του δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση που βλέπει το παιδί της έτσι. Στενοχωριέται πάρα πολύ που βλέπει το παιδί της έτσι. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας χαρακτήρας που είτε τον αγαπάς πάρα πολύ, είτε δεν τον θες. Η μητέρα του το βλέπει, αλλά στενοχωριέται που βλέπει πως τον έχουν στο περιθώριο και κλαίει. Είναι άσχημο όλο αυτό για μια μητέρα”, είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Σαράντης μιλώντας στο Happy Day.

“Αυτό που ξέρω είναι ότι η γυναίκα του ουσιαστικά τον στήριξε να κάνει αυτή την επιλογή. Του άρεσε πολύ σαν παιχνίδι. Η μητέρα του το βλέπει το παιχνίδι. Στεναχωριέται που βλέπει ότι έχουν το παιδί της στο περιθώριο. Τον έχει δει να κλαίει. Είναι άσχημο όλο αυτό για μία μητέρα. Ο Τριαντάφυλλος είναι αυτός που βλέπετε”, σημείωσε.

Πηγή: enikos